Dağbeli ve Bademağacı'na Yeni Otobüs Seferleri - Son Dakika
Güncel

Dağbeli ve Bademağacı'na Yeni Otobüs Seferleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı ilçesi Dağbeli ve Bademağacı'na toplu ulaşım seferleri başlayacağını bildirdi.

21.05.2018 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı ilçesi Dağbeli ve Bademağacı'na toplu ulaşım seferleri başlayacağını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı ilçesinde kurduğu iftara katıldı. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Türel, iftar öncesinde de ilçede bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti ve "hayırlı ramazanlar" dileklerini iletti.

İftarın ardından konuşan Türel, ramazan ayının dünya barışına katkı sağlamasını dileyerek, "Filistinli kardeşlerimiz bu mübarek ayı acı ve gözyaşıyla karşıladı. Masum çocuklar, masum insanlar öldürüldü. Dualarımız dünyanın neresinde olursa olsun şiddete ve zulme maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için." dedi.

Döşemealtı'nın Antalya'nın yenilenen yüzü olduğunu, Döşemealtı'nın ilçe olmasından sonra bölgeye birçok hizmetin geldiğini kaydeden Türel, "Bugün ise yeni yatırımların, yeni projelerin adresi neresi diye bakınca karşımıza hep Döşemealtı çıkıyor. Ne mutlu bize ki dünyanın en büyük, en güzel, en modern futbol tesisi olan Antalyaspor Tesislerini Döşemealtı ilçemize yapabildik. 43 milyon lira bir bütçe ile Döşemealtı'na Antalyaspor Tesislerinin gelmesi farklı bir değer kazandırdı." açıklamasında bulundu.

İlçede ulaşım altyapısıyla ilgili çalışmalarla ilgili bilgi veren Türel, Korkuteli kavşağından Kuzey Çevre Yolu'na çıkılacağını ve direkt Serik'e ulaşılacağını ifade etti. İlçede toplu ulaşımla ilgili sorunlarına yeni çözümler üretmekte olduklarını belirten Türel, şöyle devam etti:

"DM 85 ve DM 86 hatlarını otogar kavşağına kadar götürüp oradan diş hastanesine kadar rahatlıkla tek araçla ulaşımınızı sağlayacağız. Önümüzdeki haftalarda Dağbeli ve Bademağacı'na toplu ulaşım araçları sefere başlayacak. TOKİ sakinleri balkonlarına kavuşacak. Antalya Otogarı Döşemealtı'na taşınacak. Modern, çağdaş bir otogar olacak. Döşemealtı'nın bu güzelliklerine yakışan enerjisini güneşten üreten, Döşemeatlı'nda hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz. Şimdi artık şehrimizin kalbi otogar, Döşemealtı'nda hayat bulacak."

Türel, 2019'dan sonra Kepezaltı-Santral son duraktan Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar raylı sistemin Döşemealtı'na gelmiş olacağını da bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dağbeli ve Bademağacı'na Yeni Otobüs Seferleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement