Damadının Katliamından Çukura Atlayarak Kurtulmuş (2) - Son Dakika
Güncel

Damadının Katliamından Çukura Atlayarak Kurtulmuş (2)

Damadının Katliamından Çukura Atlayarak Kurtulmuş (2)

YARIN BOŞANMA DAVASININ DURUŞMASI VARDI Emine Baştan, oğlu Soner Baştan ve kızı Fatma Karakoyun'un cenazeleri, Gölcük Devlet Hastanesi morgundan alınarak Karaköprü Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi.

02.03.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YARIN BOŞANMA DAVASININ DURUŞMASI VARDI

Emine Baştan, oğlu Soner Baştan ve kızı Fatma Karakoyun'un cenazeleri, Gölcük Devlet Hastanesi morgundan alınarak Karaköprü Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Burada dualar okunup, helallik alındı. Çok sayıda kişi eve gelerek Osman Baştan'a başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarete gelenler arasında Beşiktaş'ın alt yapı oyuncularından Gölcüklü olan Eslem Öztürk de bulundu. Anne, oğlu ve kızının cenazeleri daha sonra cenaze namazı için Hisareyn Merkez Camii'ne getirildi.

Eşi, oğlu ve kızını kaybetmesi nedeniyle güçlükle ayakta duran Osman Baştan, "Katletti, suçsuz bir şekilde katletti. Evlatlarımı hep kaybettim. Boşanma davası vardı. Bu boyuta geleceğini bilmiyorduk. Biraz rahatsızlıkları vardı. Bize 'Anlaşmalı olarak boşanıyoruz' dediler. Ben de 'İyi boşanıyorsanız boşanın' dedim. Sonra düşman oldu. Böyle istemediğini, 'Malın bilmem ne kadarını vereceksin' dedi. Sonra ben kendim girdim araya. 'Ne alacaksa alsın' dedim annesine, 'Biz çocuklara bakarız' dedim. Bize 'Tamam' dedi. Sonra bizi tuzağa düşürdü. Bu Perşembe günü boşanma duruşması vardı. Ondan sonra geldi, pusu kurdu ve vurdu bizi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Damadının Katliamından Çukura Atlayarak Kurtulmuş (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement