Daniel Ricciardo Red Bull'dan Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Daniel Ricciardo Red Bull'dan Ayrılıyor

Daniel Ricciardo Red Bull\'dan Ayrılıyor

Formula 1'de Red Bull takımının pilotluğunu yapan ve geleceği merak edilen isimlerden Daniel Ricciardo, sezon sonunda takımdan ayrılacak.

05.08.2018 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Red Bull'da Max Verstappen'in arkasında kaldığı için mutsuz olduğu bilinen ve birçok takımla görüşmeler yapan Daniel Ricciardo, Aston Martin Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre 2018 sezonu sonunda takımdan ayrılacak.

Şu anda Ferrari'nin 1. pilotu olan Sebastian Vettel'in eski takım arkadaşı Ricciardo'yu takımda istememesi, Mercedes'te de hem Lewis Hamilton hem de Valeri Bottas ile yeni sözleşme imzalanması üzerine diğer alternatiflerle görüşmeye başlayan Ricciardo, İngiliz basınından Daily Mail'in özel haberine göre Renault ile anlaştı. McLaren'in de ilgi gösterdiği pilot, kararını Fransız takımdan yana kullandı. Ricciardo'nun Red Bull'dan ayrılık kararının altında ise Max Verstappen'in takımda birinci pilot olması ve bundan dolayı yeterli ilgiyi görmemesi gösterildi. 29 yaşındaki pilot, 9 yarış kalan sezonın sonunda 2014'ten beri yarıştığı Red Bull'dan ayrılacak.

Ricciardo'nun Red Bull ile 7 yarış zaferi ve 29 podyum başarısı bulunuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Daniel Ricciardo Red Bull'dan Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement