Avcılar'da Sokak Pazarı Devri Bitti - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Sokak Pazarı Devri Bitti

Avcılar\'da Sokak Pazarı Devri Bitti

Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, 'Avcılar'da sokak pazarı devri bitti' dedi.

26.10.2013 10:04  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'ın 10 mahallesinde haftanın belirli günlerinde cadde ve sokaklara kurulan semt pazarları yavaş yavaş yerlerini modern kapalı semt pazarlarına terk ediyor. Gümüşpala semt pazarı perşembe günü halkın hizmetine açıldı.

Gümüşpala Mahallesi'nde hizmete giren ve büyük ilgi gören sabit pazarın modernliği pazara gelenleri şaşırtıyor. Avcılar'ın 10 mahallesinde yapımına başlanan sabit semt pazarları sokak pazarları devrini de kapatıyor. Haftada bir gün kurulacak olan modern sabit pazarların önümüzdeki yıl içinde hizmete gireceğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, bazı pazar yerlerinin pazar olmadığı günlerde bu tesislerin otopark olarak kullanılacağını söyledi.

Hizmete giren Gümüşpala sabit semt pazarını gezen Başkan Değirmenci, halkla ve esnafla sohbet etti, sorunları dinledi ve alışveriş yaptı.

Sohbet sırasında modern Pazar yerlerinin Avcıların otopark sorunu çözümüne katkıda bulunacağını da ifade eden Değirmenci, "Her şey Avcılar halkı için, bizi izlemeye devam edin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılar'da Sokak Pazarı Devri Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement