Demet Akalın, süper minisiyle kameralara yakalandı - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın, süper minisiyle kameralara yakalandı

Okan Kurt'un uyarısıyla giydiği mini etek ve elbiseleri çöpe atan Demet Akalın, eşinin koyduğu yasağı deldi. Akalın, bugün alışveriş merkezinde mini eteğiyle görüntülendi.

19.06.2019 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır sahnelerde mini elbise, büstiyer ve mayolar giyen şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt'la evlendikten sonra eşinin uyarılarıyla giyimine çeki düzen vermişti. Aradan geçen yıllardan sonra Demet Akalın, tatil beldeleri dışında ilk kez süper mini eteğiyle objektiflere poz verdi.

KURAL BOZDU

Demet Akalın, geçtiğimiz sene eşinin ailesinin borçlarından dolayı evine haciz gelen ve ardından Kurt ile tek celsede boşanmıştı. Evliliği boyunca kıyafetlerine özen gösteren Akalın, boşandıktan sonra kilo vererek mini elbise giymeye başlamıştı. Eşiyle barışan şarkıcı, konulan yasağı delerek süper mini etek giydi.

İşte Akalın'ın alışveriş merkezine giderken giydiği kombin:

Demet Akalın, süper minisiyle kameralara yakalandı

KONSERİ ERTELENDİ

Avrasya Üniversitesi bahar şenlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı Trabzon'da ağırlayacaktı. Yaşanan sel felaketinin ardından konserin ertelendiği duyuruldu.

Demet Akalın, süper minisiyle kameralara yakalandı

Son Dakika Magazin Demet Akalın, süper minisiyle kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • m: demetin garajı kaç otomobilliktir acaba 26 8 Yanıtla
    m: milliyetci film gibisin koyup koyup izlemek lazım 2 12 m: milliyetci müsait bir zamanda haber verde benim tırı senin garaja parkedim 1 7 m: milliyetci yoksa demetlerin peçeteciliğinimi yapıyorsun 1 5 m: milliyetci ağrınamı gitti aslan parçası yoksa demet ablanmı 2 4 MİLLİYETÇİ : SENİN EVDEKİNİN GARAJ KAÇ OTOMOBİLLİK İSE ONUNKİ DE O KADARDIR 2 0 m: milliyetci emin ol senin evdeki kadar geniş kapasiteli deildir 1 0 ,: Seninki kaç acaba? 0 0
  • Abuzer kömürcü: Hoşafın çıkmış açsan neye yarar. 24 2 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Hoşafın çıkmış açsan neye yarar. 16 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement