Demı Moore Yine Bir Çıtır Buldu - Son Dakika
Magazin

Demı Moore Yine Bir Çıtır Buldu

Ashton Kutcher ile olaylı bir şekilde boşanan 51 yaşındaki Demi Moore, kendisinden 24 yaş küçük genç bir bateristle ilişki yaşıyor.

29.01.2014 20:03  Güncelleme: 20:06

Eski eşi Bruce Willis ile birlikte olduğu süre zarfında kariyerinin ve özel hayatının en parlak günlerini yaşayan Demi Moore, boşanmasının ardından kendisinden yaşça küçük Ashton Kutcher ile evlenerek dikkat çekmişti. 35 yaşındaki Kutcher ile geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşanan Moore, yine kendinden yaşça küçük bir yakışıklıyla beraber.

AŞK HAYATINDAN MEMNUN

51 yaşındaki Moore'un yeni sevgilisi Sean Friday, henüz 27 yaşında. Dead Sara isimli grubun bateristi olan Friday ile arasında 24 yaş fark olmasına aldırış etmeyen Moore, yeni sevgilisini ailesiyle çıktığı tatile de götürdü. 25 yaşındaki kızı Rumer'ın da yeni sevgilisini beğenmesinden memnun olan Demi Moore, yakın çevresine aşk hayatında çok mutlu olduğunu söylüyormuş.

KULAK ASMIYOR

Ancak Demi Moore'un yakınları; ünlü oyuncunun, Kutcher'dan sonra yaşayacağı yeni bir hayal kırıklığının altından kalkamayacağını ve bu maceranın ona iyi gelmeyeceğini söylüyor. Moore ise onlara kulak asmıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Demı Moore Yine Bir Çıtır Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement