Deneuve'den "Gerçek Yıldız" Çıkışı - Son Dakika
Güncel

Deneuve'den "Gerçek Yıldız" Çıkışı

Fransa'nın dünyaca ünlü sinema sanatçısı Catherine Deneuve, "Fransız sinemasında artık gerçek yıldızın kalmadığını" söyledi.

10.05.2015 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın dünyaca ünlü sinema sanatçısı Catherine Deneuve, "Fransız sinemasında artık gerçek yıldızın kalmadığını" söyledi.

Fransa'nın Cannes şehrinde 13 Mayıs'ta başlayacak 68. Cannes Film Festivali'nin açılış filmi "La Tete Haute"da oynayan Deneuve, Journal du Dimanche gazetesine sinema dünyasına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Fransa'da artık gerçek yıldız kalmadı" diyen 71 yaşındaki yıldız, "Yıldız dediğiniz çok az ortaya çıkar ve ağırbaşlı olur. Bu yeni iletişim teknolojileri ve akıllı telefonlarla yıldızlar her zaman her yerde. Ortada yıldızım diye geçinen hiçbir şey yapmamış ancak milyonlarca takipçisi olan kişiler var" ifadesini kulandı.

Yeni teknolojilerle arasının iyi olmadığını itiraf eden Deneuve, şunları söyledi:

"Cep telefonlarını faydalı buluyorum ancak yemek yerken kapatıyorum. Cep telefonu ile yemek yiyemem ki. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ancak selfie çekilmesinden hoşlanmıyorum. İnsanların kendi fotoğraflarını çekip internete koymasını da çok banal buluyorum. İnsanların anı yaşamak yerine sürekli bir şeylere bakma süreci içinde olması kötü bir şey."

Deneuve, çarşamba günü 68. Cannes Film Festivali'nin açılışında gösterilecek son filminde sorunlu genç bir kıza yardımcı olmaya çalışan bir hakimi canlandırıyor. Filmin yönetmeni ise Emmanuelle Bercot. Festival, 24 Mayıs'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deneuve'den 'Gerçek Yıldız' Çıkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement