Denizli Çakmakla Oynayan İkizleri, Çıkan Yangında Ölüm Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Denizli Çakmakla Oynayan İkizleri, Çıkan Yangında Ölüm Ayırdı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, evlerinde çakmakla oynarken yangına neden olan ikizlerden 4 yaşındaki Mustafa Emir Öztürk yaşamını yitirirken, Sefa Mustafa Öztürk. ise son anda anneannesi tarafından dışarı çıkartılarak kurtarıldı.

01.10.2018 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, evlerinde çakmakla oynarken yangına neden olan ikizlerden 4 yaşındaki Mustafa Emir Öztürk yaşamını yitirirken, Sefa Mustafa Öztürk. ise son anda anneannesi tarafından dışarı çıkartılarak kurtarıldı. Dumandan etkilendiği belirlenen Sefa Mustafa Öztürk., hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de 4 yaşındaki ikizlerin çakmakla oyunu facia ile bitti. Mustafa Emir Öztürk ve ikizi Sefa Mustafa Öztürk, bugün saat 16.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi 2390 Sokak'taki TOKİ Konutları'ndaki 8 katta bulunan evlerinde, yakınlarının bir anlık dalgınlığından faydalanıp, çakmakla oynamaya başladı. İki çocuk, odada yangın çıkardı. Paniğe kapılan çocuklar ardından kaçmaya çalıştı. Durumu fark eden birlikte kaldıkları anneanneleri Fatma Karacaoğlan, yoğun dumandan etkilendiği belirlenen ikizlerden Sefa Mustafa Ö.'yü evden çıkararak kurtardı. Fatma Karacaoğlan, diğer torunu Mustafa Emir Öztürk 'yü ise evde bulamadı. Olayda yaralı olarak kurtarılan ve dumandan etkilendiği belirlenen Sefa Mustafa Öztürk. ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SAKLANDIĞI RANZANIN ALTINDA CESEDİ BULUNDU

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri su sıkarak yangına müdahale ederken, çocuklardan birinin içerde olduğunu söylenmesi üzerine oksijen tüpleriyle içeri giren itfaiye ekipleri, küçük Mustafa Emir Öztürk'nün odasında saklandığı ranzanın altında cesedini buldu. Mustafa Emir Öztürk'ün cesedi savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Alevler yarım saatte üst katlara sıçramadan güçlüke söndürülürken, evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Yangının söndürülmesinin ardından olay yerine gelen, eşiyle bir süre önce boşandıkları öğrenilen anne Raziye Karacaoğlan ve diğer yakınları sinir krizi geçirdi. Yangının çıktığı eve girmek istemeyen anne Raziye Karacaoğlan'ı, polisler ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Hayatını kaybeden Mustafa Emir Öztürk'den geriye annesi ve ikizi ile birlikte çekip sosyal medyaya yükledikleri video kaldı.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli Çakmakla Oynayan İkizleri, Çıkan Yangında Ölüm Ayırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Çakmakla Oynayan İkizleri, Çıkan Yangında Ölüm Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement