Denizli Tüp Bebek İrem, Doğduğu Hastanede Stajyer Oldu - Son Dakika
Güncel

Denizli Tüp Bebek İrem, Doğduğu Hastanede Stajyer Oldu

Denizli Tüp Bebek İrem, Doğduğu Hastanede Stajyer Oldu

Denizli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi İrem Parladı, tüp bebek yöntemiyle doğduğu hastanenin doğum servisinde staj yapmaya başladı.

07.10.2014 10:52

Denizli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi İrem Parladı, tüp bebek yöntemiyle doğduğu hastanenin doğum servisinde staj yapmaya başladı. ER-PA Özel Sağlık Hastanesi'nde 1998 yılında tüp bebek yöntemiyle ikizi Begüm ile birlikte dünyaya gözlerini açan İrem Parladı, staj yapacakları yeri okulun belirlediğini, doğduğu hastanede staj yapmasının kendisi için büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Denizli'de 1992 yılında kurulan Er-Pa Özel Sağlık Hastanesi, 1996 yılında Tüp Bebek Merkezi'ni kurdu. Merkezde çocuk sahibi olamayan yüzlerce çift tüp bebek yöntemiyle evlat özlemini giderdi. Hakan ve Zeynep Parladı da, çocukları olmayınca Er-Pa Özel Sağlık Hastanesi'ne başvurdu ve yürütülen tedavi sonucu 1998 yılında ikiz kız bebek sahibi oldu. Çocuk özlemini sona erdiren çift kızlarına İrem ve Begüm ismini verdi.

Yıllar sonra ikizlerden İrem Parladı, Denizli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim görmeye başladı. Üçüncü sınıfta öğrencilerin staj yapacağı yerler belirlenirken ilginç bir tesadüf yaşandı. İrem Parladı'nın staj yeri doğduğu hastane olan Er-Pa Özel Sağlık Hastanesi olarak belirlendi. Hastanede staja başlayan Parladı, ikinci sürprizi yaşadı. Hastane yönetimi İrem'i doğduğu serviste görevlendirdi. İrem, annesinin doğum yaptığı, kendisinin dünyaya gözlerini açtığı serviste stajyer olarak çalışmaya başladı.

Staj yapacağı hastaneyi okulunun belirlediğini belirten İrem Parladı, Doğduğum hastanenin doğum servisinde staj yapıyor olmam güzel bir tesadüf. Doğum servisinde olmak, anne ve babaların sevincine tanık olmaktan mutluyum. Hedefim okulumu başarıyla tamamlayıp fizyoterapist olmak dedi. Parladı, yıl boyunca okuldaki eğitimiyle beraber hastanede staj yapacağını da kaydetti.

Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rıdvan Erdemir, İrem'in hastanelerinde çalışıyor olmasının güzel bir tesadüf olduğunu belirterek, Denizli'de tüp bebek tedavisini ilk olarak başlatan hastanelerden biriyiz. Hastanemizde dünyaya gelen bir tüp bebeğin, yine bizim hastanemizde ve üstelik doğum yaptığı serviste stajyer öğrenci olarak bulunması güzel bir tesadüf. Bir çocuğumuzu da işe aldık. Elimizde dünyaya gelip, başarılı bir eğitim döneminin ardından yine hastanemizde çalışıyor olmaları bizlere gurur veriyor. Hastanemizde tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bazı kişiler, yıllar sonra bebeklerini dünyaya getirmek için doğuma geliyorlar diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Tüp Bebek İrem, Doğduğu Hastanede Stajyer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement