Denizlispor'da Kritik Maç Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Kritik Maç Heyecanı

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü en yakın rakibi 1461 Trabzon'a kümede kalmak için kritik maçta konuk olacak Denizlispor, finali beklerken camia içindeki tansiyon da artıyor.

07.05.2016 13:11

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü en yakın rakibi 1461 Trabzon'a kümede kalmak için kritik maçta konuk olacak Denizlispor, finali beklerken camia içindeki tansiyon da artıyor.

Yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Şavluk, eski başkanların verdiği destek sözlerini tutmadığını iddia etti. Eski başkanlardan Ali İpek ise ellerinden geleni yaptıklarını, bundan Şavluk'un haberinin bile olmadığını söyledi. Denizlispor'da Şavluk, eski başkanlar Ali İpek, Zafer Katrancı, Selami Urhan ve Hasan Kıbrıslıoğlu'nun verdiği sözlerin havada kaldığını açıklayıp Boluspor galibiyetinin 300 bin TL tutan primini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın verdiğini söyledi.

Şavluk, "Eski başkanlar destek olacaklarını söyledi ama hiç adım atmadı. Devreye Zolan girdi ve primleri ödeyip ciddi bir krizi engelledi" dedi. Başkan Şavluk'a tepki gösteren Ali İpek ise, sezon sonunda kulübe gerçek Denizlisporluların sahip çıkacağını belirterek, "Biz Denizlispor'un düşmemesi için her şeyi yapıyoruz, bundan Şavluk'un bile haberi yok. Sezon sonu çok farklı ve güçlü bir yönetim göreve gelecek. Kulübe destek için Şavluk'u ziyaret ettik. Bu ziyareti başka şekilde dile getirmesi enteresan. 'Siz katkı yapın biz de yapalım' dedik. Ama yönetim kuruş vermedi. Kendisi kulübe zarar veriyor. Futbolcularla görüştüm. Takımı ligde tutacaklar ve hepsine sahip çıkacağız" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Kritik Maç Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement