Denizlispor'da Umutlu Açılış - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Umutlu Açılış

Denizlispor\'da Umutlu Açılış

DENİZLİSPOR, yeni sezon hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlarken, uzun yıllar formasını giyip kaptanlığını yaptığı yeşil siyahlı ekipte 2'nci defa teknik direktör olan Yusuf Şimşek, "Futbola yeni başlamış genç bir oyuncu kadar heyecanlıyım. İnsanın kendi kulübü olunca daha farklı oluyor.

30.06.2017 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİSPOR, yeni sezon hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlarken, uzun yıllar formasını giyip kaptanlığını yaptığı yeşil siyahlı ekipte 2'nci defa teknik direktör olan Yusuf Şimşek, "Futbola yeni başlamış genç bir oyuncu kadar heyecanlıyım. İnsanın kendi kulübü olunca daha farklı oluyor. İnşallah bu heyecanı önemli başarılarla taçlandırırız" dedi.

Futbolcularının büyük çoğunluğunu tanıdığını belirten Yusuf  Şimşek, "Kadro önemli ölçüde korundu. Ayrıca altyapı hocalarının önerisiyle A takıma aldığımız gençler var. Burada başarılı olmak için geldim. Camiayla el ele vererek Denizlispor'u layık olduğu yere taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

Sezonun ilk antrenmanına izinli olan Moritz ve Ömer Alp katılmazken altyapıdan Alperen, Emre Sağlık, Mustafa, Atakan, Burak Yılmaz, Şefik Can, Osman, Hüseyin Altıntaş ve Ali Eren, kadroda yer aldı. Başkan Yardımcısı Taner Atilla yeni sezona yeni umutlarla başladıklarını belirterek şunları söyledi:

"İç transferde prensip anlaşmasına vardığımız Cenk bugün gelecek ve imza atacak. Sankoh'la belli bir aşamaya geldik. Bazı pürüzler var ama bitecek diye düşünüyoruz. Kamp yerini Erzurum olarak belirledik.Yeni antrenman malzemelerimiz geldi. Takıma 4 farklı forma yaptırıyoruz. Her şey güzel başladı, umarım böyle gider ve mutla sonla biter."

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Umutlu Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement