Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-19

Dha Yurt Bülteni-19

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ ORDU'YA GETİRİLDİ (Görüntü Ekiyle Yeniden ) Van'ın Başkale İlçesi'nde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Sabri Eryeler'in cenazesi askeri uçakla memleketi Ordu'ya getirildi.

07.06.2017 21:45

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ ORDU'YA GETİRİLDİ (Görüntü Ekiyle Yeniden )

Van'ın Başkale İlçesi'nde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Sabri Eryeler'in cenazesi askeri uçakla memleketi Ordu'ya getirildi. Şehit Uzman Çavuş Sabri Eryeler'in cenazesi Ordu-Giresun Havalimanı'nda törenle karşılandı. Buradaki törende Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Sedat Sarıkaya, daire müdürleri, askeri erkan, polis ve jandarma ile vatandaşlar katıldı.

Şehidin ev hanımı annesi Emine ile çiftçi babası Muammer Eryeler, taziyelerle teselli bulmaya çalıştı. Oğlunun tabutunun ardından ağlayarak yürüyen acılı anne "Ordu'ya hoşgeldin şehidim. Benim canım yavrum, asker uzman oğlum böylemi gelecektin aslan oğlum" diyerek ağıt yaktı.

Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı daha sonra cenaze aracıyla Kumru Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehit Sabri Eryeler, yarın öğle namazına müteakip Kumru'da düzenlenecek olan törenin ardından Ortaca Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Askeri uçaktan görüntü

-Naaşın uçaktan indirilirken görüntüsü

-Şehidin anne ve babasından görüntü

-Karşılama töreninden görüntü

-Tabutun cenaze aracına taşınırken görüntüsü

-Diğer detaylar

(SÜRE: 04.25 Dk)  (BOYUT: 261 MB)

Haber-Kamera: Nedim KOVAN -Ali YAZAN/ORDU,

==============================================

FETÖ'den gözaltına alınan Enes Kanter'in babasına tutuklanma talebi (2)

BABA KANTER SERBEST BIRAKILDI

Tekirdağ'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen NBA'da oynayan basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kanter, "Allaha şükürler olsun, devletimiz var olsun. Allah suçsuz herkesin yardımcısı olsunö dedi.  Kanter daha sonra Tekirdağ'a gelen yakınlarıyla birlikte kentten ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

-Tekirdağ Adliyesi

-Bekleyen yakınları

-Kanter'in adliyeden çıkışı

-Kanter'in açıklaması

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,

================================================

KILIÇDAROĞLU BURDURLULARLA İFTAR YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur ziyaretinde Burdur Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca Gönül Sofraları' adıyla mahallelerde düzenlediği iftar programında Atatürk ve Fevzi Çakmak mahallelerinin sakinleri için düzenlenen iftara katıldı.

Atatürk Mahallesi'ndeki bir sokakta düzenlenen iftarda CHP Genel Başkanı, şehit Ömer Halisdemir'in kız kardeşinin eşi Suat Serin ve şehit polis Sıtkı Kara'nın babası İlhan Kara ve mahalle sakinleriyle birlikte iftarını yaptı. İftar programında Kemal Kılıçdaroğlu'na mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bol bol fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu, iftarın ardından ise Burdur Belediyesi'ne ait BİMTAŞ'ın sosyal tesislerine geçerek partililerle birlikte çay içti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Kemal Kılıçdaroğlunun iftar alanına gelmesi

-Vatandaşlarla resim çektirmesi

-Suat Serin ( Ömer Halisdemirin eniştesi ) Genel başkanla beraber otururken

-Kemal Kılıçdaroğlu kucağına aldığı çocuğu sevmesi

-İftar açılmasından görüntü

59 mb-- 01.52

Haber: Mehmet ÇINAR-Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

=================================================

Rampada kontrolden çıkan silindir kaldırımda oturan imamı ezdi

YOZGAT'ta, dik bir rampada yol yapım çalışması sırasında freni patlayan silindir, iftar için aldığı ekmek ve sebzeleri evine götürürken dinlenmek için kaldırımda oturan cami imamı 60 yaşındaki Davut Aksoy'un üzerinden geçti. İmam Aksoy olay yerinde ezilerek feci şekilde can verdi.

Kaza, Yozgat'ın Yenicami Mahallesi'nde, belediye tarafından sürdürülen yol yapım çalışması sırasında akşam 18.00 sıralarında meydana geldi. Asfalt sıkıştırma işlemi yapan iş makinesi operatörü Melih A. (51) idaresindeki silindir, dik rampada kontrolden çıkarak bir kişinin üzerinden geçti. Kazada, hayatını kaybeden yayanın Yozgat Terminal Camii imamı Davut Aksoy( 60) olduğu belirlendi. Kontrolden çıkan iş makinesinin Dik rampada asfalt döküm çalışması yapıldığı sırada frenlerinin tutmadığı ve kontrolden çıkarak yokuş aşağı hızla ilerlediği belirlenirken, hayatını kaybeden 60 yaşındaki Davut Aksoy'un, iftar öncesi aldığı ekmek ve sebzeleri yokuşun hemen başındaki evine götürürken, dinlenmek için kaldırıma oturduğu ve hızla üzerine gelen iş makinesinden kaçamadığı öğrenildi.

Kaza sonrası polis olay yerini güvenlik şeridi içerisine aldı, meraklı vatandaşları uyardı. Savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Davut aksoy'un cenazesi Yozgat Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Meraklı vatandaşlar

-İş makinesi ve üzeri örtülü cenazeden görüntü

-Kaza yeri detay

Haber: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-19 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement