Diğer Futbolcuların Hiç mi Suçu Yok! - Son Dakika
Güncel

Diğer Futbolcuların Hiç mi Suçu Yok!

Diğer Futbolcuların Hiç mi Suçu Yok!

TELEVİZYON programlarında ve gazetelerde Alman spor otoriteleri yenilgiden en çok Mesut Özil'i sorumlu tutuyor.

19.06.2018 15:34

TELEVİZYON programlarında ve gazetelerde Alman spor otoriteleri yenilgiden en çok Mesut Özil'i sorumlu tutuyor. ARD kanalında 'Hart Aber Fair' (Acı ama Gerçek) adlı programda konuşan eski milli Mario Basler, Özil için, "Özil'in vücut dili ölü bir kurbağa gibiydi. Acınacak bir durum. Yıllardır hep beş metreden pas veriyor. Orta saha oyuncusu olarak ikili mücadeleleri de kazanmalı. Ben olsam Özil ve Gündoğan'ı şampiyonaya götürmezdim" dedi.

DAUM: ÖZÜR DİLEMELİYDİLER

Christoph Daum, Özil ve Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çektirdikleri fotoğraftan dolayı özür dilemeleri gerektiğini savundu. Daum, "Alman Futbol Federasyonu krizi iyi yönetemedi. Taraftarlar onlardan samimi bir özür ve takımla kenetlenmelerini istedi" diye konuştu.

REFIF: MESUT YENETEKLİ AMA...

Spor yorumcusu Marcel Reif, "Özil üstün yetenekli bir futbolcu. Ama bunu veremedi. Gösterdiğinden daha fazlasını yapabilir. Merkel soyunma odasına gelince, kendilerini peştamallarıyla savunamıyorlar. Ama Türk cumhurbaşkanıyla fotoğraf çektirmeye gelince varlar" ifadelerini kullandı.

'SADECE ÖZİL EL SALLAMADI'

Eski Alman milli Lothar Matthaeus da Bild Gazetesi'ndeki yazısında Özil'i hedef gösterdi:

"Özil'in milli marşı söylememesi konusunda bir sorunum yok. Ama Moskova'da milli marştan sonra gördüğüm beni çok kızdırdı. 10 Alman futbolcu taraftarlara el salladı. Sadece Özil el sallamadı. Bu benim için çok açık şunu gösteriyor: Özil, Almanya'da kendisi hakkındaki tartışmaların nedenini anlamış değil. Almanya'da insanların bir milliden neler beklediğinin bilincinde değil. Erdoğan'la fotoğraf çektirmesinin hata olduğunu söyleyip Almanya'dan yana olduğunu göstermeliydi, taraftarlara açılmalıydı. Sahada Özil'in Alman milli formasıyla mutlu olmadığı, kalpten, hırsla, severek oynamadığı kanaatindeyim."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Diğer Futbolcuların Hiç mi Suçu Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement