Dika'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Dika'dan Bilgilendirme Toplantısı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Siirt'te bilgilendirme toplantısı yaptı.

15.05.2018 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Siirt'te bilgilendirme toplantısı yaptı.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 yılı destek programı verileri hakkında bilgi vererek, DİKA'nın Siirt, Mardin, Batman,ve Şırnak için çok önemli olduğunu söyledi.

DİKA olarak paydaş kurumların 369 projesine destek verdiklerini ifade eden Altındağ, "Kurumlarla aynı dili konuşmalıyız. Biz ajans olarak her şeyi yapmak durumunda değiliz, öyle bir haddimiz yok. Her yatırımı yapacağız diye bir yetkimiz yok ama her soruna çözüm bulma mecburiyetimiz var. Ajansın temel kuralı, devlet adına bedelsiz görünür edasıyla danışmanlık yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Altındağ, ajansın ve bütün kurumların 15 Temmuz'dan sonra denetlendiğini ve dolayısıyla mali desteğe çıkmadığını anımsatarak, bu sene verilen izinle mali desteğin çıktığını aktardı.

Siirt özeline bakıldığında altyapıda, KOBİ'de, teknik desteklerde kısacası her konuda ajansın destek verdiğini anlatan Altındağ, "Burada devlet bu bölgeye şu an kamu yatırımlarında inanılmaz şeyler yapıyor. Burada yapmamız gereken yereldeki potansiyeli aktif hale getirmek." dedi.

Altındağ, daha sonra ajansın kentte yaptığı projeleriyle ilgili sunum yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dika'dan Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement