Bülent Ersoy 40 Bavulla Gittiği Hindistan'dan 61 Bavulla Döndü! - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy 40 Bavulla Gittiği Hindistan'dan 61 Bavulla Döndü!

'Dünya Güzellerim' adlı program için bir ay önce Hindistan'a giden Diva, 40 bavulla yola çıktığı seyahatten, 61 bavulla döndü. Altın sırmalı Hint kumaşı alan Ersoy, 370 bin TL ödedi.

10.06.2017 15:53  Güncelleme: 10:30

Gece yarısı kuyumcu açtırmasıyla, yurt dışında mağaza kapattırmasıyla bilinen Bülent Ersoy, havalimanında çok ilginç bir görüntüye imza attı.

40 BAVULLA YOLA ÇIKTI, 61 BAVULLA DÖNDÜ

Show TV'de yaz aylarında yayınlanacak 'Dünya Güzellerim' programının çekimleri için Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'la birlikte bir süredir Hindistan'ın Mumbai şehrinde olan Ersoy Türkiye'ye döndü. Diva'nın 40 bavulla yola çıktığı seyahatten, 61 bavulla yurda dönen dönmesi dikkat çekti.

370 BİN TL'LİK ALTIN SIRMALI HİNT KUMAŞI

Magazin kulislerinde yazan bir diğer ilginç haber ise Diva'nın, Hindistan'dan 370 bin TL'lik altın sırmalı Hint kumaşı aldığı yönünde.

65 BAVULLUK EKİBİN, 40 BAVULU DİVA'YA AİTTİ

Yapımcılığını Bloom Medya'nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği ve ilk bölümü 14 Haziran'da ekranlara gelecek 'Dünya Güzellerim' adlı şov program için bir ay önce Hindistan-Mumbai'ye giden Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'dan oluşan ekip 65 bavulla yola çıkmıştı. Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva'nın 40 adet bavulu saatler öncesinden havalimanına getirilmişti. Ersoy'un bavulları uzun bir sıra oluştururken görenler "Diva yine abartmış" demekten kendilerini alamamıştı.

SOYMAN 15, ESMERSOY VE ALKAN 5'ER BAVULLA YOLA ÇIKMIŞTI

Safiye Soyman 15 bavulla yola çıkarken; Burcu Esmersoy ve Banu Alkan ise 5'er adet bavullarıyla grubun mütevazı isimleriydi.

Bülent Ersoy 40 Bavulla Gittiği Hindistan\'dan 61 Bavulla Döndü!

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy 40 Bavulla Gittiği Hindistan'dan 61 Bavulla Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement