Diyarbakır Kaldırımdaki Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Kaldırımdaki Kavga Güvenlik Kamerasında

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde yürüyen bir çift ile bir erkek arasında belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

25.05.2017 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde yürüyen bir çift ile bir erkek arasında belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt edilen görüntülerde, kadının yanındaki erkek ile tartışıp kavga eden kişi, daha sonra kadına da saldırıyor. Araya esnafların girmesi ile kavga sona erdiriliyor.

Güvenlik kameralarının saniye saniye kayıt ettiği görüntülerde, önceki gün merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahellesinde yürüyen bir çiftin arkasında bir erkeğin yürüdüğü ve onları uzun süre takip ettiği görülüyor. Belirlenemeyen neden ile iki erkek tartışırken, kadın'ın yanındaki arkadaşını oradan uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor. Bir süre tartışan erkeklerden kadının arkadaşı ile diğer kişi kavga ederken, araya esnaflar girerek kavgayı ayırmaya çalışıyor. Kadının yanındaki erkekten dayak yiyen adamın bu kez yeniden erkeğe saldırdığı bu sırada hıncını alamayarak yanındaki kadını da darp ederek saçlarını çektiği görüldü. Kavga, esnafların araya girmesi ile bitirilirken, konunun şikayetçi olmaması nedeniyle resmi makamlara intikal ettirilmediği belirtildi.

Diyarbakır Kaldırımdaki Kavga Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Kaldırımdaki Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement