Doğan'dan Vadi İzmit'te İnceleme - Son Dakika
Ekonomi

Doğan'dan Vadi İzmit'te İnceleme

Doğan\'dan Vadi İzmit\'te İnceleme

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin en büyük konut projelerinden olan Vadi İzmit’te incelemelerde bulundu.

01.01.2018 12:10

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli'nin en büyük konut projelerinden olan Vadi İzmit'te incelemelerde bulundu.

İzmit'in Gültepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Vadi İzmit konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Doğan, inşaat firma yetkisinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 150 milyon liralık proje kapsamındaki konutların yüzde 26'sının İzmit Belediyesi'nin olacağı ve 18 ay içinde tamamlanacağı belirtilen proje kapsamında 443 konut sahiplerini bulacak.

Yaptığı incelemeler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Doğan, "İzmit Körfez'ine hakim noktada belediyemiz ortaklığındaki Vadi İzmit projesi hızla devam ediyor. Bu proje şehrimize ve bölgemize değer katacak örnek projelerden biridir. Proje ile İzmitimize yeni bir değer katıp, yeni bir yaşam oluşturmaya çalışırken, Gültepe, Tüysüzler gibi mahallerimizin de bu değişimden etkilenerek çağdaş, modern konutlaşma ve beraberinde de ona göre alt yapısı, üst yapısı olan bir yerleşim haline gelmesini sağlamak istiyoruz. Çalışmalar planlandığı şekilde gitmektedir. Eşsiz doğası, şehir merkezine ve üniversiteye yakınlığı ile Vadi İzmit Projesi şehrimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Doğan'dan Vadi İzmit'te İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement