Doğu Demirkol'un hayat hikayesinden uyarlanan dizisinin ikinci sezon kutlaması yapıldı - Son Dakika
Güncel

Doğu Demirkol'un hayat hikayesinden uyarlanan dizisinin ikinci sezon kutlaması yapıldı

Doğu Demirkol\'un hayat hikayesinden uyarlanan dizisinin ikinci sezon kutlaması yapıldı

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkolun kendi hayat hikayesinden uyarlanan BluTV dizisi Doğunun ikinci sezon kutlaması yapıldı. Dizi oyuncularının katılımıyla gerçekleştirilen kutlamada Demirkol, dizinin ikinci sezonunun da beğeniyle izlendiğini söyledi. Dizinin senaristleri ve oyuncuları da hikayenin geliştirilmesi sürecinde zorluklar yaşadıklarını ancak sonuçta ortaya keyifli bir dizi çıktığını belirtti.

26.04.2023 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol'un kendi hayat hikayesinden uyarlanan BluTV dizisi "Doğu"nun ikinci sezon kutlaması yapıldı.

Dizi oyuncularının katılımıyla Uniq BKM Mutfak'ta gerçekleştirilen kutlamada basın mensuplarına açıklamada bulunan Demirkol, ilk sezona göre dizinin ikinci sezonunun da beğeniyle izlenildiğini söyledi.

Demirkol, çevresindeki insanlarla beraber enteresan bir hayatının olduğunu belirterek, yaşadıklarını da bu dizi aracılığıyla insanlara anlatmaya çalıştığını ifade etti.

Seyircilere teşekkür eden Doğu Demirkol, dizide komedyen olmak isteyen bir genci ele aldıklarını dile getirerek, hikayeye dair şunları kaydetti:

"Şimdilerde artık komedi kulüpleri falan var. Daha önceleri ise böyle bir şeyler yok. 'Komedyen olmak istiyorum' dediğin zaman insanlar 'ne alaka, Cem Yılmaz gibi mi' diyorlar. Canlanan bir figür yok yani. Ne gibi bir şey aslında onu soruyorlar. İnsanlara sıfırdan kafandaki ideali anlatmaya çalışıyorsun. Bir yandan ailen enteresan, uç dünyalarda. Anne çok dindar, baba ateist. Baba sosyalist, dayı kapitalist. Böyle bir durumun aşamasında oturup keyifle yemek yememiz, sevgiyle birbirimize bağlanabileceğimizi gösteren bir hikaye..."

"2. sezonda da temposunu arttırarak devan eden bir dizi"

Dizinin yönetmeni İlay Alpgiray, "Doğu'nun etrafında toplandık ve onun hikayesini ortaya çıkarmak için el birliğiyle yaratım sürecine girdik. Doğu, çok yaratıcı olduğu için ben hep kendimi bir challenge'ın içinde buldum. 2. sezonda da temposunu arttırarak devan eden bir dizi. Çok keyifli." dedi.

Dizinin senaristlerinden Murat Özsoy, hikayeyi yazarken zor bir süreç geçirdiklerini belirterek, "Bir senaryonun en önemli kısmı karakterleri geliştirmek. Doğu geldiğinde ve onu tanıdığımda inanılmaz karakterler gördük orada. Gerçekten kurgulasanız daha komiğini yazamayacağınız özellikler vardı." diye konuştu.

Oyuncu Evliya Aykan da dizinin çalıştığı en özgür set olduğunu ifade etti.

Oyuncu Ege Kökenli ise Doğu Demirkol'la çalışmanın zor olduğunu söyleyerek, "Çünkü komik bir insan karşınızda ve komik bir iş yapmaya çalışıyorsunuz. Uzun güldüğümüz aralıklarımız oldu ya da 'nasıl devam ettirsek' diye ama Doğu'yu seviyorum. Kendi şahsına münhasır bir insan." değerlendirmesini yaptı.

BluTv'de 18 Nisan'dan itibaren 2. sezonu yayınlanan dizi, ailesi ve çevresi tarafından desteklenmeyen Doğu'nun baskılara yılmadan komedyen olma hayalini gerçekleştirmeye çalışmasını anlatıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu Demirkol'un hayat hikayesinden uyarlanan dizisinin ikinci sezon kutlaması yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement