Dokuma Sağlık Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Dokuma Sağlık Tesisine Kavuşuyor

Dokuma Sağlık Tesisine Kavuşuyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü nün, Zafer ve Yükseliş mahallelerine söz verdiği aile sağlı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin yapımında sona gelindi.

28.02.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgürlük ve Zafer mahallesi sakinleri, en önemli istekleri olan sağlık tesisine kavuşuyor. İki mahallede yaşayanlar, aile hekimliği hizmetini uzak bölgelerdeki aile sağlı merkezinden almalarından dolayı mahallelerine sağlık tesisi yapılması talep etmişlerdi.

Başkan Hakan Tütüncü de bu talebi karşılayacağının sözünü vermiş ve geçtiğimiz aylarda da Fen işleri Müdürlüğü tarafından aile sağlı hekimliği ve toplum sağlığı merkezinin yapımı başlatılmıştı.

İnce işçiliği de bitiyor

Yükseliş ile Zafer mahallelerinin ortasında bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi ne yapılan binanın kaba inşaatı tamamlanırken, ince işleri de bitme aşamasına geldi.

Aile sağlığı merkezinin Dokuma bölgesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Tütüncü, çevre düzenlemesini tamamladıktan sonra sağlık merkezini, bir kaç hafta içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Söz verdi ve yaptı

Tütüncü, açıklamasının devamında şunları söyledi: "Zafer ve Yükseliş mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın, bölgeye bir aile sağlığı merkezi yapılmasına yönelik bir talepleri vardı. Vatandaşlarımızın özellikle de yaşlılarımızın aile hekimliği hizmetine kolay bir şekilde ulaşabilmesi için sağlık tesisini bölgeye kazandıralım, istedik. Güzel bir yatırım oldu. Hem PTT veznesi ile hem de aile sağlığı merkezi ile modern, şirin bir binayı Dokuma ya kazandırdık. Bu hizmetimiz. bölgeye hayırlı-uğurlu olsun."

Cengiz Topel İlköğretim Okulu nun batı tarafında bulunan alana inşa edilen tesiste, 4 adet doktor odası, mutfak, aşı odası, gebe odası, özürlü tuvaleti ve PTT veznesi bulunuyor. Tesis, modern mimarisi ve yüksek girişiyle de dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dokuma Sağlık Tesisine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement