Salihli'de 30 dakika boyunca yağan yağmur ve dolu hayatı felç etti - Son Dakika
Yaşam

Salihli'de 30 dakika boyunca yağan yağmur ve dolu hayatı felç etti

Manisa'nın Salihli ilçesinde aniden bastıran ve 30 dakika boyunca etkili olan dolu ve sağanak yağmur, cadde ve sokakları göle çevirirken ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle araçlar da zarar gördü.

07.07.2020 08:53  Güncelleme: 09:44

Manisa'nın Salihli ilçesinde aniden bastıran ve etkili olan dolu ve sağanak yağmur, cadde ve sokakları göle çevirdi. Yağış nedeniyle sürücüler ile yayalar, zor anlar yaşadı.

30 DAKİKA SÜRDÜ

Salihli'de aniden bastıran dolu ve sağanak yağışı nedeniyle kent merkezi sular altında kalırken, yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 30 dakika boyunca süren yağış sonrası göle dönen cadde ve sokaklarda ise sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Şiddetli rüzgar ve dolu yağışı nedeniyle çok sayıda ağaç devrilirken dolu nedeniyle arabalarda zarar gördü.

Dolunun büyüklüğü şoke etti

Özellikle ilçedeki Kurudere, Fevzipaşa, Kocaçeşme Mahallelerinde yollar araç ve yaya trafiğine tamamen kapanırken Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanan mazgalları açarak suları tahliye etmeye çalıştı.

Dolunun büyüklüğü şoke etti

STATTA ŞOK GÖRÜNTÜ

Öte yandan şiddetli dolu yağışının ardından Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan İsmail Doğan Erdinç Stadı beyaz bürünürken, stattaki dolunun büyüklüğünü gören vatandaşlar ise şok yaşadı.

Dolunun büyüklüğü şoke etti
Salihli\'de 30 dakika boyunca yağan yağmur ve dolu hayatı felç etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Salihli'de 30 dakika boyunca yağan yağmur ve dolu hayatı felç etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali : Sevgili Dr Analiz dolunun bir yağış çeşidi olduğunu bilmiyor değilim dikkat çekmek istediğim insanların aç gözlülüğü ve doğanın yanlız insanlara ait olmadığını belirtmektir.Bizler doğayı kendimizin zannederiz halbuki hayvanlarda var bitkilerde var bizim bilmedeğimiz mikroskobik canlılarda var.onun için . 0 0 Yanıtla
  • Dr Analiz: Dolu yağması bir doğa olayıdır.Doğanın öç alması değil. 0 0 Yanıtla
  • Ali: İnsanoğlunun doğaya verdiği zarar nedeniyle doğada öcünü mislisi ile alıyor.Allah denizi var etmiş ise o denize dolgu yapılmaz eninde sonunda o dolguyu atacak veya batıracaktır. 0 0 Yanıtla

Advertisement