Donarak Can Verdi! 3 Yaşındaki Çocuğu Kreşin Bahçesinde Unuttular - Son Dakika
Dünya

Donarak Can Verdi! 3 Yaşındaki Çocuğu Kreşin Bahçesinde Unuttular

Rusya'da gittiği kreşin bahçesinde unutulan 3 yaşındaki çocuk,eksi 5 derecede donarak can verdi.

18.02.2018 14:30  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Moskova şehrinde Cuma günü bir kreşte yaşanan olaylar yürekleri dağladı. Bahçede çocuklar oyun oynadıktan sonra öğretmeninin içeri getirmeyi unuttuğu 3 yaşındaki Zahra Rzayevas isimli kız, eksi beş derecede donarak hayatını kaybetti.

2 SAAT BOYUNCA FARK EDEMEDİLER

Kreş çalışanları kızın dışarıda unuttuklarını iki saat sonra fark etti. Kreş çalışanları kızı bir kar yığının arkasında donmuş olarak buldular. Olayı Rusya'da ki ağır suçlar birimi soruşturuyor. Öğretmen ve kreş çalışanlarının ifadesi alındı.

OKUL YÖNETİMİ İNKAR EDİYOR

Küçük kızın anne ve babası konuşamayacak durumda olduğu için ailenin bir yakını, görüştüğü öğretmen ve kreş çalışanlarının kızın uzun süre dışarıda kaldığını inkar ettiklerini, gerçekte neler olduğunu soruşturma biriminin ortaya çıkaracağını söyledi.

MÜDAHALE ETTİLER AMA ÇOK GEÇTİ

Kreş içinden bir kaynak ise kreş çalışanlarının kızı kar yığının içinde bulduklarını, duruma hemen müdahale ettiklerini ancak kız tepki vermeyince ambulans çağırdıklarını söyledi.

Donarak Can Verdi! 3 Yaşındaki Çocuğu Kreşin Bahçesinde Unuttular

Son Dakika Dünya Donarak Can Verdi! 3 Yaşındaki Çocuğu Kreşin Bahçesinde Unuttular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Kuzey: Allah tum kafirleri ceheneme atsin inşalah 39 58 Yanıtla
    Kahraman: EN BAŞTA SENİN GİBİLERİ ATSIN ADİ PİSLİK ÖNCE İNSAN OL COCUĞUN KAFİRİMİ OLUR ADİ HERİF 3 0 Olur: Ağzından çıkan ballar içinin güzelliğini gösteriyor. Bu hoşgörü ve insan sevgisini nereden öğrendin. Başkaları hakkında ne düşünüyorsan Allah sana iki mislini versin. 2 0 Vay müslüman: Daha geçen Türkiye de benzer olay yaşanmıştı serviste unutulan çocuk ölmüştü. E şimdi Türkiye kafir mi oluyor 1 0 Dobra 35: Senin Müslümanım diye geçinen insanlarda 3 yaşında çocuğu serviste unuttular onlara ne diceksin müslüman kafir mi! ? 1 0 Rojda: Ne alaka be cahil yobaz 1 0
  • yalan söylüyorsun: çocuk kreşte nasıl unutulur bree cahil çarlar 62 9 Yanıtla
  • Memo : Sicacik kalbini unutanlar cehenem azabinda yanarlar inşalah 12 1 Yanıtla
  • Vatandaş: Zahra ..isme bakıldığında müslüman olabilir..Sınıftaki eksik öğrenci nasıl farkedilmez?Kasıt var gibi.. 6 4 Yanıtla
    TÜRK: aptalmısın 1 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement