"Dondurmadan Gazoza" söyleşisi dün akşam IWSA'da gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

"Dondurmadan Gazoza" söyleşisi dün akşam IWSA'da gerçekleşti

Zeynep Osmanoğlu, Nevzat Sayın, Nuri Akın, Vivet Kanetti, Zeynep Gögüş gibi isimlerin katıldığı sessionda; Akın ve Aksu yemek kültüründen, sinemaya, dondurmadan, gazoza sıradışı bir söyleşiye imza atıldı.

26.02.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen turizm ve gastronomi sektörüne eğitim vermek amacıyla kurulan International Wine and Spirits Academy'nin (IWSA), 2012 yılında Türkiye'nin haz ve eleştiriyi yan yana getiren ilk online kültür sanat gazetesi sanatatak.com'la gerçekleştirdiği sanatatak sessions@IWSA Şubat ayı programı Engin Akın ve Yüksel Aksu'nun "Dondurmadan Gazoza" başlıklı söylesi dün akşam gerçekleşti.

Mey/Diageo Türkiye tarafından, sektörün eğitimli eleman açığını kapatmak amacıyla kurulan IWSA'da gerçekleşecek sanatatak sessions'lar sinema, müzik, mimari, edebiyat, çağdaş sanat, tiyatro gibi sanatatak.com'un yayın yaptığı farklı alanlarda ücretsiz gerçekleşiyor. Geçtiğimiz yıl başlayan sanatatak sessions@IWSA ikinci sezonu, sanatatak yemek yazarı Engin Akın ve yönetmen Yüksel Aksu'nun "Dondurmadan Gazoza" başlıklı session'ıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Sanatatak Sessions 3 Mart Perşembe akşamı sinema eleştirmeni Alin Taşcıyan'ın"Sinefili Bulaştıran Filmler" konuşmasıyla devam edecek..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dondurmadan Gazoza' söyleşisi dün akşam IWSA'da gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement