Dönüşünüz Muhteşem Olsun - Son Dakika
Güncel

Dönüşünüz Muhteşem Olsun

Dönüşünüz Muhteşem Olsun

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde final grubunda son iki haftaya girilirken heyecanda doruk noktaya ulaştı.

11.06.2018 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba günü saat 18.00'de deplasmanda Edirne Bld. Edirnespor'un konuğu olacak Manisa Büyükşehir'in dev adamları bugün Edirne'ye giderek kampa girdiler. Yeşil beyazlı temsilcimizde hazırlıklar yarın maçın oynanacağı Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapılacak olan antrenmanla tamamlanacak.

Hafta sonunda Atatürk Spor Salonu'nda konuk ettiği Gemlik Basketbol takımını 95-80 mağlup ederek son iki haftaya zirvede girmeyi başaran temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Çarşamba günü saat 18.00'de deplasmanda karşılaşacağı Edirne Bld. Edirnespor maçına odaklandı. Atatürk Spor Salonu'nda bugün yaptığı antrenmanın ardından Edirne'ye giderek kampa giren yeşil beyazlı temsilcimizde hazırlıklar yarın maçın oynanacağı Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapılacak olan taktik antrenmanıyla tamamlanacak.

CABADAK, " BU İŞ HENÜZ BİTMEDİ"

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da baş antrenör Ceyhun Cabadak, Çarşamba günü kendilerini deplasmanda çok zorlu bir maçın beklediğini söyleyerek, " Edirne Bld. Edirnespor kendi sahasında ciddi bir deplasman atmosferi yaratan bir takım. Kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım. Biz şimdiye kadar yaptığımız gibi maç maç bakıp, bu maçı dakazanmak için çalışacağız. Bizim için en önemli maç önümüzdeki maç. Şu anda tamamen Edirne ile deplasmanda oynayacağımız zorlu maça odaklandık.Final grubunda son iki haftaya girilirken lider durumdayız. Ancak bu iş henüz bitmedi. Şu anda tamamen Edirne Bld. Edirnespor ile deplasmanda oynayacağımız maça konsantre olmuş durumdayız. Tek düşüncemiz Manisa Büyükşehir Belediyespor'un hedefine ulaşması. Bu yolda sezon başından bu yana büyük bir emek veriyoruz, ter döküyoruz.İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyespor'u hedefe ulaştıracağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dönüşünüz Muhteşem Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement