DSP Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

DSP Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor

DSP Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Urla İskele Atatürk Mahallesi Muhtarlığının daveti üzerine meclis üyesi adaylarıyla birlikte muhtarlığı ziyaret etti.

05.03.2014 10:25

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Urla İskele Atatürk Mahallesi Muhtarlığının daveti üzerine meclis üyesi adaylarıyla birlikte muhtarlığı ziyaret etti.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Rahime Tekin ve mahalleli Başkan Selçuk Karaosmanoğlu ve ekibini yoğun bir ilgiyle karşıladı. "Uzun yıllardır beraber çalıştık, Selçuk Başkan her zaman arkamızdaydı" diyen Muhtar Rahime Tekin "Mahallemize halk eğitimi açtık, üç-dört kursumuz var. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde de beraber çalışırız" diye konuştu.

"Davetiniz için teşekkür ederiz" diyerek söze başlayan Başkan Selçuk Karaosmanoğlu "Hep beraber olmak çok güzel yoksa başkan bir tarafta halk bir tarafta bu güzel beraberlik yürümez. Önemli olan birbirimiz ile iyi geçinmemiz, derdimizi anlatabilmemiz. Belediye Urla halkının evi. Oraya göğsünüzü gere gere gelmelisiniz, sorunlarınızla ilgilenilmeli. Bizi güçlendiren halk. Biz onlar adına hizmet ediyoruz " dedi.

Ayda bir kere mahalle toplantısı yapacaklarını belirten Karaosmanoğlu bu toplantılarda mahalle için yapılacak projelerin konuşulup, mahallelinin istekleri doğrultusunda karar alınacağına dikkat çekti. "Siz karar vereceksiniz biz uygulayacağız. Sizin isteğinize göre gerçekleştireceğiz " diyen Karaosmanoğlu "yapılacak çalışmalara birlikte karar vereceğiz" diye konuştu.

Mahallelinin şikayetlerini dinleyerek cevaplayan Karaosmanoğlu, İskele ve Atatürk mahallesi için düşündükleri projeleri mahalle halkına anlatarak "Burası için çok güzel bir projemiz var. Meclisten geçerse bu yaza yetiştirmek istiyoruz. Sahilde halkın konaklayabileceği, çay içebileceği, soyunma kabini, tuvaleti, duşu olan bir tesis yapmayı planlıyoruz. Ayrıca bazı düzensiz görünümü olan kıyılar düzenlenip görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağız. İskele yolunun ışıklandırmasını yaparak bu yolun bir prestij yolu olmasını sağlayacağız" dedi.

Mahallelinin hayvan barınağı ile ilgili sorularını yanıtlayan ve barınağın artan talebi karşılayabilmesi için modernize edeceklerini söyleyen Karaosmanoğlu, bununla bağlantılı bir projenin gündemde olduğunu söyleyerek "Urla'da Sanayi Sitesi'nin yanında 2 bin metrekarelik bir alanda bir arkadaşımızın sponsorluğunda veteriner kliniği kuracağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement