Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekli Maganda Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekli Maganda Görüntüleri

Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekli Maganda Görüntüleri

AKSARAY'ın Sultanhanı Beldesi'nde bir düğün konvoyunda üstü açık kamyonetteki 2 kişinin pompalı tüfekle havaya ateş açması cep telefonuyla görüntülendi.

09.08.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKSARAY'ın Sultanhanı Beldesi'nde bir düğün konvoyunda üstü açık kamyonetteki 2 kişinin pompalı tüfekle havaya ateş açması cep telefonuyla görüntülendi. Araçlar belde merkezinden geçerken bir apartmanın balkonundan görüntüyü çekenlerin, 'Bizi vurmasınlar' diyerek geriye doğru kaçması ve yaşadıkları korku dolu anlar da görüntülerde yer aldı.

Doğan Haber Ajansı'nın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler, dün akşam saatlerinde Aksaray merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi'nde bir apartmanın balkonundan çekildi. Belde meydanında çekilen görüntüde araçlar konvoy halinde cadde üzerine geldi. Bu sırada konvoyda yer alan ve üzerinde 4 kişinin bulunduğu üstü açık kamyonetteki bir kişi elindeki pompalı tüfekle havaya 5 kez ateş açtı. Hemen ardından kamyonetteki başka bir kişe de elindeki pompalı tüfeği ateşledi. Balkondan cep telefonu ile görüntüyü çekenler ise aralarında yaptığı konuşmada 'Bizi vurmasınlar' diyerek tedirginliklerini dile getirdi. Kamyonet apartmanın altından geçerken de balkonun korkuluklarına yaklaşmaktan korkan apartman sakinleri 'Buraya sıkıyor. Buraya' diyerek geri kaçtı.

Görüntülerin sonunda ise konvoy kornalar eşliğinde apartmanın önünden uzaklaşırken, konvoydaki silah seslerinin devam etmesi dikkat çekti.

- Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekli Maganda Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement