Dündar Bu Kez Kızının Nikâhını Kıydı - Son Dakika
Güncel

Dündar Bu Kez Kızının Nikâhını Kıydı

Dündar Bu Kez Kızının Nikâhını Kıydı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kızının nikâhını kıydı.

25.06.2011 18:35

Oldukça duygusal anlar yaşayan Başkan Dündar, Nisa Dündar ile Mustafa Erdönmez'in nikâhını kıyıp genç çifte mutluluk diledikten sonra damadına dönerek, "Evlilik cüzdanını kızıma, kızımı da sana veriyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve eşi Sevginaz Dündar'ın kızları Nisa ile Gülnihal Halil İbrahim Erdönmez çiftinin oğlu Mustafa Erdönmez'in nikâh töreni Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa yeni ve eski milletvekilleri, Yunanistan'dan gelen milletvekilleri, AK Parti İlçe Başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye bürokratları ve çok sayıda davetli de, Dündar ve Erdönmez ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Konukların salona alınmasının ardından Nisa Dündar-Mustafa Erdönmez çiftinin nikâhını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydı. Çiftin nikâh şahitliklerini Abdurrahman Büyükkörükçü ve Ahmet Aziz yaptı. Nikâhın ardından genç çifte mutluluk dileyen ve kurulan aile bağının ömür boyu sürmesini temenni eden Başkan Dündar damadına dönerek "Evlilik cüzdanını kızıma, kızımı da sana veriyorum. Allah mesut etsin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar Bu Kez Kızının Nikâhını Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement