Dünya Yıldızlarının Tercihi Arzu Kaprol n11.com'da - Son Dakika
Güncel

Dünya Yıldızlarının Tercihi Arzu Kaprol n11.com'da

Dünya Yıldızlarının Tercihi Arzu Kaprol n11.com\'da

Meg Ryan, GiseleBundchen, Kelly Rowland gibi dünya yıldızlarını giydiren ünlü moda tasarımcımızArzu Kaprol, artık n11.com'daki mağazasında modaseverlerle buluşacak.

10.09.2013 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaprol, Paris Moda Haftası'nda sergilediği 'Bilinç Labirenti - Maze of Self' adlı 2012 KışKoleksiyonu'nu ilk kez online olarak n11.com'da açtığı mağazasında moda vetasarım tutkunlarının ilgisine sunuyor.

Arzu Kaprol koleksiyonları bugünden itibaren modakategorisinde birbirinden iddialı tasarımcılara platformunu açan n11.com'da yeralacak.

ParisModa Haftası'nda tanıtılan "Bilinç Labirenti - Maze of Self" isimli ArzuKaprol 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu n11.com'da 3 Eylül itibari ile açtığımağazasında tasarım ve modaseverlere sunuluyor.

2012Paris Moda Haftası'nda büyük ilgi toplayan ve izleyenlere "bilinçaltınınderinliklerinde büyülü ve düşündürücü bir yolculuk" yaşatan bu özelkoleksiyonda sıcak ve soğuktonların bir arada kullanıldığı tasarımlar, siyah, kırmızı, altın, bej ve morrenkler göze çarpıyor. Arzu Kaprol Sonbahar-Kış 2012 koleksiyonu "BilinçLabirenti - Maze of Self" mimari ve geometrik formları bir arada sunuyor.

'n11.com genç tasarımcılara önemli bir fırsat sunuyor'

Kaprol, n11.com'un tasarımcılara ve özellikle gençyeteneklere çok önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, ilk kez bu kadar az veözel ürünün yer aldığı online bir mağaza projesini n11.com ile hayatageçirdiğini belirtiyor. "n11.com ilebaşlattığımız bu işbirliği benim için de yeni ve heyecan verici bir deneyim olacak'' diyen ArzuKaprol, 'Bilinç Labirenti' koleksiyonunu şöyle anlatıyor: "Her koleksiyonun benim için çok özel bir anlamı var. Tasarım disiplininherhangi bir alanındaysanız o dönemki hayata bakışınızla ilgili paralel bir şeyortaya çıkar. Bilinç Labirenti,bilinçaltımızdaki karmaşık karanlıkları, aydınlıkları, bizi biz yapan her türlüşeyi kabul ettiğimiz ve bir tür farkındalığın yansıdığı, hem desenler hem dekıyafetler üzerinde çok grift ve yoğun olarak pek çok detayın göründüğükoleksiyonlardan biri''.

Arzu Kaprol'un Bilinçaltı Labirenti Koleksiyonu'na n11.com'da http://www.n11.com/gelismis-magaza/arzukaprol ulaşmakmümkün.

Arzu Kaprol Hakkında

2007yılında ilk mağazasını açan Arzu Kaprol, Türkiye'de Beymen Grubu ile yaptığılisans anlaşmasıyla 2008 - 2012 yılları arasında perakende sektöründekivarlığını güçlendirdi. Bugün ise Türkiye'de 9 mağazasıyla faaliyet göstermeyedevam ediyor.

2011yılından beri Paris Moda Haftası resmi takvimine davet edilen Arzu Kaprol, dörtsezon üst üste uluslararası platformda koleksiyonunu sergiledi. 2013 yılındaParis'te ofis ve showroom açılışı yapılan markanın son iki sezondurkoleksiyonları Arzu Kaprol Paris Showroom'da sunuluyor.

Arzu Kaprol hazır giyimve Atelier koleksiyonlarıyla uluslararası düzeyde tanınmaya devam eden marka,Londra'da Harrods, Paris'te Montaigne Market, New York'ta Bergdorf Goodmanbaşta olmak üzere yurtdışında 13 ülkede bulunan geniş satış ağıyla dünyadakimoda tutkunlarıyla buluşuyor.

Arzu Kaprol, The Museumof Modern Art - New York Modern Sanatlar Müzesi'nde gerçekleşen amfAROrganizasyonu'nun 25. yıldönümü için resmi kırmızı kurdeleyi temsilen yedikırmızı couture kıyafet tasarladı.

AtelierKoleksiyonu ise Meg Ryan, Milla Jovovich, Kelly Rowland ve Gisele Bündchen gibidünyaca ünlü isimlerin tercihi oldu. 2011 amfAR Galası ve Cannes Film FestivaliKapanış Töreni'nde Angela Lindwall'un ve yine 2013 Cannes Film Festivali'ndeChanel Iman'ın kıyafetleri Arzu Kaprol imzası taşıdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Yıldızlarının Tercihi Arzu Kaprol n11.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement