Dünyayı Gezmek İçin Cinsel İçerikli Videolar Çekip Satan Çift Herkesi Şaşırtıyor - Son Dakika
Dünya

Dünyayı Gezmek İçin Cinsel İçerikli Videolar Çekip Satan Çift Herkesi Şaşırtıyor

İtalyan çift, çektikleri cinsel içerikli videoları satarak para kazanıyor, kazandığı parayla da dünyayı geziyor.

02.02.2018 17:03  Güncelleme: 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan çift dünya çapında yapacakları bir geziyi finanse etmek için cinsel içerikli videolar çekip satıyor. Kamusal alanda cinsel ilişkiye girmeyi sevdiklerini söyleyen çift aynı zamanda aralarına bir başkasını da alıyorlar.

DÜNYADA PEK ÇOK YERİ GEZDİLER

23 yaşındaki Kim ve 28 yaşındaki Paolo dünyayı dolaşmak için çektikleri videoları internet üzerinden satıyorlar. İtalyan çift bu sayede Arjantin'den Yunanistan'a kadar pek çok yeri gezdi.

AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIP ORADA TANIŞTILAR

Aynı iş yerinde çalışan çift orada tanışıp sevgili oldu. Kim, "Bir gün ikimiz bir kız arkadaşımızla bir partiye gittik ve o gece üçümüz birlikte olduk. O geceden sonra Paolo ve ben bir daha hiç ayrılmadık" dedi.

AÇIK ALANLARDA BİRLİKTE OLUYORLAR

Farklı yerlerdeki birlikteliklerini kaydederek bunu nakit para karşılığı bir sitede satan çift, ayrıca swinger olduklarını ve birbirlerini diğer insanlardan kıskanmadıklarını da söylüyor.

Standart videoları için yaklaşık 20 lira alan çiftin daha özel görüntüleri için ise fiyat daha da yükseliyor. Çiftin en popüler videosu ise İtalya'daki bir otobanda girdikleri cinsel ilişki anlarının görüntüleriydi. İkili bunun için 80 euro para cezasına çarptırıldı. Çift insanların kendileri hakkında ne düşündüklerini umursamadıklarını söylüyor.

Dünyayı Gezmek İçin Cinsel İçerikli Videolar Çekip Satan Çift Herkesi Şaşırtıyor

Son Dakika Dünya Dünyayı Gezmek İçin Cinsel İçerikli Videolar Çekip Satan Çift Herkesi Şaşırtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Umut: Halil ...Günahsa kendilerine günahtır .82 yaşındaki Hacıda görduk .yada Kurslarda Çocuklara yapılanları unutun galiba.Ben derimki kendi hayatları..Başkalara zarar vermiyorlar. Zihniyeti bozuk şahıslardan iyidirler 8 22 Yanıtla
    Görüş : Ahlaksızlık dan başka birşey değil savunman yanlış bence. Namusunu insan video yapar paylasirmi hiç geri kafalı olmamak lazım . 21 5 Halil: Cahil kafa senin hatan senin nefsinin hoşuna giden bazı günahları meşrulastirmandir.Allah katında bunların hepsi günahtır. Mahserde hepsinin hesabı sorulacak ahirete inaniyormusun bilmiyorum. 1 0
  • Salih: Allah belanizi versin.Pislikler.Lut kavmi de sizinleydi.Sapiklar 25 1 Yanıtla
  • Umut: Iyimi kotümü onların hayatı bizi ilgilendirmez.Hiç olmasa Çocuklara,kadinlara ve hayvanlara zarar vermiyorlar 8 16 Yanıtla
    Halil: Ne demek iyimi kötümü.bunların tamamı büyük günahtır. 15 4
  • Kaan Han: Sıradaki durakları cehennem....Bol bol gezerler orada... 19 3 Yanıtla
    Evet: Iste esas yorum bu 7 1
  • 41kral41: İZMİTE..DE BEKLERIZZ...SİNYORE... 7 13 Yanıtla
  • Esen: Ar damarları çatlamış 17 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement