Dünyayı Yeniden Yorumlamak İçin Avrupa'yı Gezdiler - Son Dakika
Güncel

Dünyayı Yeniden Yorumlamak İçin Avrupa'yı Gezdiler

Dünyayı Yeniden Yorumlamak İçin Avrupa\'yı Gezdiler

MARDİN Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 'Mezopotamya'dan Dünyayı Yeniden Yorumluyoruz' projesi kapsamında 20 öğrenci, Almanya, Belçika ve Hollanda'yı gezerek incelemelerde bulundu.

11.12.2018 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 'Mezopotamya'dan Dünyayı Yeniden Yorumluyoruz' projesi kapsamında 20 öğrenci, Almanya, Belçika ve Hollanda'yı gezerek incelemelerde bulundu.. Almanya'nın Köln kentindeki Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret eden öğrenciler adına açıklama yapan proje eğitim kordinatörü Merve Şimdi, "24 haftalık eğitimin ardından projenin teorik kısmını bitirip, pratik kısmının uygulaması için Avrupa'ya geldik. Önemli bilgiler edindik. Mardinli gençler bu proje ile dünyayı yeniden yorumlayacak" dedi.

ALMANLARIN GÖZÜYLE İSTANBUL SERGİSİ Köln şehir merkezinde bulunan önemli kurumlara yapılan ziyaretlere eşlik eden Yunus Emre Enstitüsü Köln Müdürü Dr. Yılmaz Bulut, öğrencilere kapsamlı bilgiler verdi. Yunus Emre Enstitüsü'ndeki resim sergisini de gezen öğrenciler Alman fotograf sanatçıları tarafından çekilen İstanbul sergisi hakkında da bilgi aldı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Dünyayı Yeniden Yorumlamak İçin Avrupa'yı Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement