Duran'ın Ceza Süresi 1 Maça İndirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Duran'ın Ceza Süresi 1 Maça İndirildi

18.01.2026 16:19

Fenerbahçe'nin Jhon Duran'a verilen 2 maçlık ceza, itiraz sonrası 1 maça indirilmiştir.

FENERBAHÇE'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros ile 1-1 berabere kaldığı maçta kırmızı kart gören Jhon Duran'ın 2 maçlık cezası 1 maça indirildi.

Jhon Duran, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros'u konuk ettiği maçın 90+1'inci dakikasında kırmızı kart görmüş ve UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza almıştı. Kararın arından sarı-lacivertli yönetim, bu karara itiraz etti. Yapılan itirazın ardından Kolombiyalı golcünün cezası 1 maça indirildi. Jhon Duran, UEFA Avrupa Ligi'nin 7'nci haftasında oynanacak olan Aston Villa maçında forma giyebilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Duran'ın Ceza Süresi 1 Maça İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement