Düziçi'de Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Düziçi'de Kurtuluş Coşkusu

Düziçi\'de Kurtuluş Coşkusu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlandı.

28.03.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlandı.

Düziçi Kaymakamlığı'nda Atatürk büstüne çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenlerde Kaymakam Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Bülent Keskinsoy tebrikleri kabul etti.

Düziçi Stadyumu'nda açık havada yapılması planlanan tören yağmur nedeniyle Düziçi Çok Amaçlı Pazartesi Pazarı'nda yapıldı.

THK'ya bağlı motorlu yamaç paraşütü ve uzaktan kumandalı model uçak gösterimi ile birlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra temsili kurtuluş senaryosu icra edildi. Esir Türk genci kuvayi Milliyeye bağlı Türk mücahitleri tarafından kurtarıldı.

Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde yapılan kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarda öğrencilere ve çeşitli sportif etkinliklerde dereceye giren takımlara ödül verildi.

Kutlama etkinliklerine Osmaniye Valisi Kerem Al'ın yanı sıra, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti İl Başkanı Hamza Tor, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Taman, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Yiğit, MHP İlçe Başkanı Muhammet Kaya, CHP İlçe Başkanı Mustafa Şen ve vatandaşlar katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düziçi'de Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement