Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Sanat Okulu Mezunlar ve Yetişenler Derneği kuruldu.

29.09.2018 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Sanat Okulu Mezunlar ve Yetişenler Derneği kuruldu.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin kurucu kurulunda, İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, okulun eski müdürü Remzi Çınarkök, müteahhit Recep Dinç, CHP eski merkez ilçe başkanı teknisyen Süleyman Sucu, AK Parti eski merkez ilçe başkanı elektrik mühendisi Mehmet Özülkü, teknik öğretmen Ahmet Tevfik Erdem, Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tufan İrcel, mobilyacı Sami Yener, Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Varel, Edirne Selimiye Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Dinç, demir doğramacı Akın Koral, emekli öğretmen Adnan Eryüksel, emekli elektrik teknisyeni Mehmet Dirik, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tolga Ünal, öğretmen Tamer Karakuş yer aldı.

Dernek kuruluş listesi Dernekler Masası'na iletildi.

Meriç İlçe Koordinasyon Toplantısı

Meriç İlçe Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

Hükümet Konağı Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığındaki toplantıya, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda çeşitli kanunların tatbiki üzerinde görüşülerek, bu güne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kararlar alındı.

Toplantıda ayrıca kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin artırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin artırılması, hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konuları görüşüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement