Edirnespor Cumartesi Günü Güre Deplasmanında - Son Dakika
Yerel

Edirnespor Cumartesi Günü Güre Deplasmanında

Edirnespor Cumartesi Günü Güre Deplasmanında

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, sezonun beşinci maçında Güre Belediyesi ile Güre Spor Salonu'nda karşılaşacak.

29.11.2013 11:44

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, sezonun beşinci maçında Güre Belediyesi ile Güre Spor Salonu'nda karşılaşacak. Maç 30 Kasım Cumartesi günü saat 14: 00'de başlayacak.

Hafta içinde yaptığı çalışmalarla Güre Belediye maçına hazırlanan Edirnespor'da geçtiğimiz hafta sakatlanan Banu Yıllar ve İzmir Edaspor ile oynanan 3. hafta maçında sakatlanan Gamze Türkoğlu Güre kadrosunda yer alamayacak. Gamze Zeren'in ise hafif bir sakatlığı bulunmasına rağmen maç kadrosunda yer alacağı bildirildi.

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı TKB2L B-Grubunda oynadığı ilk 4 maçını kazanmıştı. Edirnespor grubunda Ormanspor ile birlikte 4'er galibiyet 8 puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta Mimar Sinan Spor Salonu'nda Harranspor'u 118-40 skorla mağlup eden Edirnespor'da, 87 sayı ile en fazla sayı atan oyuncu ve en fazla ribaunt alan oyuncu Gamze Zeren oldu. Takımın asist lideri 16 asist ile Oya Salter olurken Edirnespor 4 maç sonunda 380 sayı atarken potasında ise 190 sayı gördü.

Edirnespor'un rakibi geçtiğimiz yıl da aynı grupta bulunan Güre Belediyesi'nin 3 galibiyeti 1 mağlubiyeti bulunuyor. Güre Belediyesi geçtiğimiz hafta kendi seyircisi önünde Ormanspor ile karşılaşmış ve maçtan 77-51 mağlup ayrılmıştı. Güre Belediyesi'nin en skorer oyuncusu Jelena Budimir oldu. Güre Belediyesi 260 sayı üretirken potasında 237 sayı gördü. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirnespor Cumartesi Günü Güre Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement