Sünnet düğününde Spiderman Roman havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı - Son Dakika
Yaşam

Sünnet düğününde Spiderman Roman havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nde 65 çocuğun toplu sünnet töreninde Spiderman kostümü giyen bir kişi 'Roman havası' oynadı. Görüntüler sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru kırdı.

10.09.2019 15:27  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nde ilçenin Kurtuluş Savaşı sonrası işgalden kurtuluşunun yıl dönümünde, 65 çocuğun toplu sünnet töreni gerçekleştirildi. Sünnet eğlencesinden Spiderman kostümü giyen bir animatörün Roman havasında yaptığı figürler sosyal medyada gündem oldu.

Edremit Belediyesi'nin Twitter hesabından paylaşılan görüntüler "Savespiderman" etiketi ile paylaşıldı. Belediye sosyal medya hesabından sünnet şenliğine dair paylaşılan bir videoda, etkinlikler kapsamında çocukları eğlendirmek için Spiderman kostümü giyen bir kişinin kendisini müziğe kaptırıp 'Roman havası' oynadığı görüldü. Belediye, görüntüleri esprili bir dille "Son Dakika | Spider Man son olarak Edremit Belediyesi Sünnet Şenliği'nde görüntülendi" yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda beğeni aldı.

Sünnet düğününde Spiderman Roman havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı
Sünnet düğününde Spiderman Roman havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı

Son Dakika Yaşam Sünnet düğününde Spiderman Roman havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement