Egeli Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Şule Erten Ela Ödüle Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Egeli Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Şule Erten Ela Ödüle Doymuyor

Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Erten Ela; BAGEP- Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülünü Enerji Alanında aldı

10.04.2015 14:31

En iyi genç akademisyenlerin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacıyla başlatılan Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödül Programı (BAGEP) bu yılda alanında başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirdi. Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Erten Ela; BAGEP- Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülünü "Enerji Alanı"nda aldı.

Liyakat, özgürlük ve dürüstlük ilkelerini benimseyen Bilim Akademisi gençlerin iyi bilim yapmaya teşvik edilmelerini ve iyi örneklerin ödüllendirilmesini öncelik olarak görüyor. Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödül Programının (BAGEP) amacı ödül kazanan en parlak ve gelecek vadeden genç akademisyenlerin araştırmalarını desteklemek ve geliştirmelerine yardımcı olacak prestijli bir burs ile ödüllendirmek.

Doç. Dr. Şule Erten Ela önceki yıllarda bir çok ödül aldı. 2013 yılında Almanya'nın en prestijli ödülü Alexander von Humboldt ödülü sahibi olan Doç. Dr. Şule Erten Ela; 2013 yılı TÜBA-GEBİP, Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülünü kazandı. Doç. Dr. Şule Erten Ela; 2014 yılı UNESCO-LOREAL Genç Bilim Kadını Ödülünü aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Egeli Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Şule Erten Ela Ödüle Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement