(Ek Bilgilerle) Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

(Ek Bilgilerle) Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu

(Ek Bilgilerle) Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi.

06.01.2012 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi. Eski manken Yasemin Kozanoğlu'nun gözaltına alındığı soruşturma kapsamında, eski manken Ayşe Hatun Önal da polis tarafından aranıyor.

Operasyonda, eski manken Yasemin Kozanoğlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. İstanbul polisinin 1 yıl süren çalışmasının ardından düzenlediği operasyonda gözaltına alınanlar arasında, tanınmış bazı isimler de var. Soruşturma kapsamında Ayşe Hatun Önal'ın da dosyadaki isimler arasında olduğu belirtilirken, Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu iddia edilan Önal'a ulaşılamadı. İkiz kız kardeşler R.S. ve A.S, F.A.K, menejer E.I, ünlü bir mayo firmasının veliahtı A.Ç., bir holding sahibinin oğlu K.S,. ile F.A. K.G, H.S.B gözaltına alındı.

ARANANLAR ARASINDA DA ÜNLÜLER VAR

Emniyet ekiplerinin arananlar listesinde ise ünlü bir ayakkabı firmasının sahibinin oğlu S.H., eski belediye başkanı oğlu A.E.Ç ile ünlü işadamı ve eski spor kulübü yöneticisinin oğlu K.P. de var.

HA - İstanbul/ Fatih

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Ek Bilgilerle) Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement