Ek - Yılmaz Güney'in Kızının Fatoş Güney'e Açtığı Davada Karar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ek - Yılmaz Güney'in Kızının Fatoş Güney'e Açtığı Davada Karar Çıktı

Fatoş GÜNEY'DEN YAZILI AÇIKLAMA Kararın ardından Fatoş Güney, avukatı Nuray Özdoğan aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

01.03.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatoş GÜNEY'DEN YAZILI AÇIKLAMA

Kararın ardından Fatoş Güney, avukatı Nuray Özdoğan aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müvekkil Fatoş Güney hakkında süren ceza davası hakkında, ne yazık ki, konunun daha önce basına yansıtılmış olması nedeni ile açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Müvekkil, eşi, sevgilisi, yoldaşı Yılmaz Güney' in çok değerli ismi üzerinde herhangi bir tahribat yaratılmaması adına yıllardır büyük bir özen ve sorumlulukla davranmaktadır. Müvekkil bu mirası taşımanın büyük onuru ile yaşamaktadır."

"FATOŞ GÜNEY'E İMZA YETKİSİ VERMİŞTİR"

"Müvekkil Fatoş Güney hakkında birtakım haksız isnatlarla açılan ceza davasında, bilirkişi tarafından iki kez yapılan inceleme sonucu, Güney Filmcilik şirketinde yasal olmayan herhangi bir işlemin yapılmadığı tespit edilmiş ve mahkemece de müvekkil hakkında beraat kararı verilmiştir.

Fatoş Güney hakkında şikayetçi olan kızı Elif Güney de, 29.05.2015 tarihli şirket genel kuruluna bizzat katılarak, müvekkil ve şirket idaresine dair tüm işlemleri ibra etmiş, Fatoş Güney'e de imza yetkisi vermiştir. Müvekkil, Yılmaz Güney ismi kullanılarak yapılan yanlış haber ve yorumlara son verilmesi adına bu açıklamayı yapmaktadır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek - Yılmaz Güney'in Kızının Fatoş Güney'e Açtığı Davada Karar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement