Emel Müftüoğlu, ekranlara "360 derece" döndü... - Son Dakika
Güncel

Emel Müftüoğlu, ekranlara "360 derece" döndü...

'360 Derece Emel'ce' adlı yepyeni bir talk-show programı ile geri dönen ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu'nun 20 Eylül Salı gecesi yayınlanan programına Nilgün Belgün ve Kubat konuk oldu.

21.09.2016 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda birbirinden özel ve bugüne kadar hiç bir yerde anlatmadıkları anılarını Emel Müftüoğlu'na anlatan Nilgün Belgün ve Kubat, keyifli sohbetlerinin yanı sıra ekranları başında izleyenlere şarkılar ve türkülerle müthiş bir eğlence yaşattılar...

Emel Müftüoğlu, özlediğiniz sohbetiyle 20 Eylül Salı'dan itibaren 360 ekranlarında…

Projes Film'in yapımcılığını üstlendiği "360 derece Emel'ce" programı, 20 Eylül Salı saat 23:30'den itibaren haftaiçi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma geceleri 360 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

"360 Derece Emel'ce"den Notlar

Nilgün Belgün

"Erkekleri artık çok iyi anlıyorum."

"360 Derece Emel'ce" ye içini döken Nilgün Belgün; "Aşk evliliklerim ve flörtlerim oldu. Ben erkeğine yük getirmeyen bir kadınım, dolasıyla herkese keyifli anlarım kalıyor yani her şeyi kendim hallediyorum.Ve artık erkekleri çok iyi tanıyorum." dedi.

Emel Müftüoğlu ile dostuluklarının çok eskiye dayandığını ve yıllar önce müzik camiasından biri ile flört ediyorken, onun sayesinde Emel Müftüoğlu ile tanıştıklarını anlatan Nilgün Belgün, "Emel ile birlikte dedektiflik bile yaptıklarını ilk kez programda açıkladı. "Emel ile onu onun evine, basmaya gittik. Çünkü beni aldattığını farkettik. Onu iş üstünde yakalayalım, dedik. Emel de o dönem aksiyon çok severdi." dedi. Nilgün Belgün sözlerine; "Bana turneye gidiyorum demişti ama ben yalan sölediğini hissettim. İçime doğdu ve Emel'e evine gidelim, dedim." "Emel, gitmeyelim dedi ama yine de gittik. Emel Müftüoğlu'nun duvarlardan tırmandığımı hatırladığını anlatan oyuncu sözlerine "Yakaladım ve evden kibar bir şekilde çıktım." diye devam etti.

" Metin Akpınar'a platonik olarak aşıktım..."

Devekuşu Kabare'de daha tanınmamışken, yani tiyatroya yeni başladığı dönemlerde oynadığını dile getiren Belgün, Metin Akpınar'a çok uzun yıllar platonik olarak aşık olduğu anlattı.

Sahnede 42.yılını doldurduğunu, şarkı söylemeyi sevdiğini anlatan usta oyuncu ve dans etmeyi de Acun Ilıca'nın yarışmasından öğrendiğini dile getirdi. Çok beğendiği oyuncular arasında yeni nesil oyunculardan Okan Yalıbıyık, Melisa Sözen ve Beren Saat olduğunu aktaran usta oyuncu, Beren Saat'in ayrıca öğrencisi olduğunu da belirtti.

Kubat

"İnsanlar, 13 yaşımda düğünlerinde şarkı söylemem için benden randevu alıyorlardı..."

"360dereceEmel'ce"de 10 ila 18 yaşı arasında düğünlerde aranan bir star olduğunu anlatan Kubat, 13 yaşında insanların ev telefonundan aradığını ve düğünlerinde şarkı söylemesi için randevu aldıklarını kahkahalar içinde anlattı. Sözlerine; "Ben de 4 ay sonrasına tarih veriyordum" diye devam eden sanatçı, o yaşlarda full çalışıyordum, dedi.

"Latin dansını çok seviyorum..."

Sahnede doğal stand-up yaptığını ve insanları esprileri ile eğlendirmekten keyif aldığını dile getiren Kubat, Latin dansını çok sevdiğini ve ufak ufak dersler aldığını da ekledi.

"Evlenmek için 40. yaşımı bekledim..."

Eşinin birlikte olmaya başladıklarında Londra'da yaşadığını ve 4-5 yıllık uzaktan da olsa yürüttükleri ilişkilerini resmiyete dökmek için 40.yaşını beklediğini söyleyen Kubat, eşine özellikle hamileliği esnasında çok yardımcı olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emel Müftüoğlu, ekranlara '360 derece' döndü... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement