Empati Kurmanın En Keyifli Yolu - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Empati Kurmanın En Keyifli Yolu

Empati Kurmanın En Keyifli Yolu

İnsan doğası gereği sosyal bir varlıktır. Sosyal çevre anlayışı günlük hayatımızda sık sık irtibat halinde olduğumuz reel kişilerden oluşmakla birlikte gelişen teknoloji ve zaman içinde internetin hayatımızın merkezinde yer alması sonucu sanal sosyal çevrelerde oluşmaya başlamıştır.

22.03.2018 15:15  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Özellikle sosyal medya ile hızlanan bu süreç gerçek kullanıcı adı ve bilgilerine yer vermeden açılan parodi hesaplar sayesinde farklı boyutlara taşınmaya çalışılsa da farklı amaçlarla bu platformları kullanan kullanıcılar arasında yol almak ve sohbet edecek birilerine rastlamak ne yazık ki oldukça güç olmaktadır.

Günümüzde akıllı telefonlar sayesinde kendi başınızdayken bile internet üzerinden sosyal çevrenizi oluşturabilir, amacınız çevre edinmek değil ve sadece heyecan yaşamaksa yine muhabbet siteleri üzerinden bu amacınıza ulaşabilirsiniz. Ancak şunu da belirtmekte fayda var kullanıcı sayısı yeterli doygunluğa ulaşmamış çoğu sohbet sitesi operatörler yardımıyla hizmet verdiklerinden yapacağınız sohbetin kalitesi asla istediğiniz gibi olamayacak.

Gerçek kişilerle sınırsız sohbet etme imkânı

Birazdan linkini paylaşacağım sohbet sitesi size aradığınızdan fazlasını sunuyor. 2003 yılında temelleri atılan site bu konudaki duayenlerden. Sıradan bir sohbet sitesi olmadığını zaten siteye adımınızı attığınız ilk andan itibaren fark ediyorsunuz. Siteye belirlemiş olduğunuz nick name ile kayıt yaptırdıktan sonra şifrenizle giriş yaparak dilerseniz kendi sohbet odanızı oluşturabilirsiniz. #muhabbet, #radyo, #oxm, #yarışma, #oyun ve kelime odaları gibi global odalarının bulunduğu sitede herkesin uyması gereken bazı kurallar var. Tüm kullanıcılar için geçerli olan bu kurallar sağlıklı chat yapabilme imkânı sunuyor. Kurallar sayfasından kolayca detayları öğrenebiliyorsunuz.

Siteye giriş yapıp sohbete bağlandıktan sonra site yöneticileri ile #operhelp kanalından iletişime geçebiliyorsunuz. Site kullanımı ve aklınıza takılan soruları bu kanal aracılığı ile site yöneticilerine çekinmeden aktarabileceğiniz gibi teknik konularla ilgili #help kanalı kullanıcılarından da yardım alabiliyorsunuz.

Dilerseniz #radyo odası yetkilisi ile görüşerek dj dahi olabilir, diğer kullanıcıların istek parça taleplerine cevap verirken kendi oluşturduğunuz şarkı listesi eşliğinde sınırsız sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Birbirinden farklı heyecanın ve yeni arkadaşlıkların kapılarını aralayan sohbet sitesi tamamen ücretsiz bir kullanım sunmakta ve kullanıcı haklarının ihlal edilmesinin önlenmesi amaçlı özellikle global kanallarda mutlaka uyulması gereken kurallarla yayın hayatına istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

Kullanıcı dostu özel tasarım

Yenilenen yeni web sitesi ile kullanıcı odaklı hizmet anlayışının zirvede tutulduğu sitesi; gayet ergonomik ve anlaşılır bir tema ile hizmet vermektedir. Siteye kayıttan sonra mutlaka ''destek'' menüsüne giriş yaparak site işleyişi ile ilgili genel öneri ve yol haritasını görmeniz, diğer kullanıcılarla kesintisiz ve sağlıklı bir muhabbet etme imkânı sağlayacaktır.

Genel olarak değerlendirildiğinde 5 yıldızı hak eden, kurulduğu ilk günden bu yana kullanıcıların ne istediğini ve bunu onlara nasıl vermeleri gerektiğini çok iyi kavramış bir yönetim ile uyumlu bir ekiple çalışıldığı aktif kullanıcı sayısı ve site trafiği göz önüne alındığında kendini belli ediyor. Sizi de bekleriz!

Son Dakika Advertorial Sondakika Empati Kurmanın En Keyifli Yolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement