Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor

Dünyaca ünlü futbolcu Marco Reus, bir dönem beraber oynadıkları Emre Mor'la ilgili "Çok yetenekli ama onun yaşam tarzı yeteneklerinin önüne geçiyor. O diğer gençler gibi çalışkan ve azimli değil. O çok erken hayata kapıldı." dedi.

07.10.2018 12:09  Güncelleme: 12:13

A Milli Futbol Takımı'na çağırıldıktan sonra futbolseverlerin kendisinden çok şey beklediği Emre Mor, transfer olduğu takımlarda bir türlü tutunamadı. Milli maçlarda gösterdiği çıkışın ardından, Alman devi Borussia Dortmund'un yolunu tutan genç futbolcu, teknik direktör Thomas Tuchel'in gözüne girememişti.

Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor

DORTMUND'DA TUTUNAMADI, LA LİGA'YA GİTTİ

Transferin ilk zamanlarında kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiremeyen Emre Mor, yedek kulübesine demir atmıştı. Uzun süre forma şansı bulamayan genç futbolcu menajerinin uzun uğraşlarının ardından La Liga takımlarından Celta Vigo'ya transfer oldu. Burada da beklentilerin altından kalan Emre, kötü performansı yetmezmiş gibi sorumsuz tavırlarıyla da göze batmış ve kadro dışı bırakılmıştı.

Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor

KENDİSİNİ ŞÖHRETE KAPTIRDI

Futbolseverlerin kendisinden çok şey beklediği Emre Mor, erken girdiği yıldız futbolcu kompleksiyle yeşil sahalardan çok futbol dışı hareketleriyle gündem oldu. Son olarak kendisine özel yaptırdığı koltukla havuz başında poz veren genç futbolcu, herkesten tepki toplamıştı. Borussia Dortmund'un yıldız ismi ve kaptanı Marco Reus, Emre Mor hakkında önemli bir açıklama yaptı. Emre'nin hayata kendini erken kaptırdığını dile getiren Reus "Emre Mor çok yetenekli ama onun yaşam tarzı yeteneklerinin önüne geçiyor. 34 yaşındaki arkadaşlarımız bile antrenmana 1 saat önceden gelirken Emre 10 dakika geç geliyordu. O diğer gençler gibi çalışkan ve azimli değil. O çok erken hayata kapıldı." dedi.

Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor\'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı, Yeteneklerinin Önüne Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ali: türk disiplinsiz olur 42 18 Yanıtla
  • Dost kalalım: Sonunda mosMOR oldu... 19 2 Yanıtla
  • Adanalı : neresi şöhret bunun fb ile gs şımarttı bunu türkiyede olsa hiç oynayamazdı... 20 1 Yanıtla
  • ZZ ebani: 3 tür insandan korkacaksın : Dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme.. 19 0 Yanıtla
  • Gizem: Keşke böyle kocam olsa 5 13 Yanıtla
  • hıs: belliydi 16 0 Yanıtla
  • +++++++++: bundan bi cacık olmaz 12 1 Yanıtla
  • okuyucu: şöhreti görünce şımaran bir toplumuz. 7 den 77.... 13 0 Yanıtla
  • calimero: kendi düşen ağlamaz 12 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Şımarık çocuk ben dedim bun dan bir bk olmaz diye ..şimdi de fbiçin diyorum dipten çıkamaz ..Taraftar ve kongre üyeleri alın size ali ve yönetimi siz getirdiniz neymiş alikoç başkan fb şampiyon hahahahahaha...)))))) fatih malı göyürüyor gene bakın VAr bile fatihe çalışıyor hakem cüneyit zaten .. 4 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement