Engelli Genç Karne Heyecanını Evinde Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Engelli Genç Karne Heyecanını Evinde Yaşadı

Engelli Genç Karne Heyecanını Evinde Yaşadı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde evde eğitim hizmeti alarak sınıfını geçen engelli lise öğrencisi Ömer Faruk Turgut’a karnesini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı verdi.

09.06.2017 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde evde eğitim hizmeti alarak sınıfını geçen engelli lise öğrencisi Ömer Faruk Turgut'a karnesini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı verdi.

Ülkü Muharrem Ertaş Lisesi 11. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki engelli Ömer Faruk Turgut, Milli Eğitim Bakanlığınca verilen evde eğitim hizmetleri ile sınıfını onur belgesi ile geçerek karne almaya hak kazandı. Eğitim sezonu boyunca eve gelen öğretmenlerinin desteği ile sınıfını geçen Ömer Faruk'a karnesini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı bizzat kendisi evinde teslim etti. Evinde karnesini alan Ömer Faruk Turgut'a ayrıca kaymakamlık aldığı onur belgesinden dolayı tablet bilgisayar hediye etti.

Engelli öğrencinin babası Fikret Turgut, "Allah razı olsun. Çok çok teşekkür ediyorum. Sayın kaymakamıma, sayın milli eğitim müdürüme, Ülkü Muharrem Ertaş Lisesi müdürü ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç da, "Bugün 6 öğrencimiz evde eğitim gördüklerinden dolayı karnelerini evde alacaklar. Devletimizin son yıllarda yapmış olduğu bu evde eğitim hizmetlerinde okula gelemeyen öğrencilerimiz için bazı ana derslerden öğretmenler görevlendirerek, öğrencilerimizin evde eğitim almasını sağlıyoruz" diye konuştu.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ise, "Öğrencimiz başarılı bir öğrenci. Onun karnesini verdik. Ona küçük hediyelerimiz oldu. Bakanlığımızın bildiğiniz gibi evde eğitim hizmetleri var. Bu kapsamda öğrencimiz eğitimini evde alıyor. Öğretmenlerimiz geliyor. Öğrencimizin yetişmesi ve gelişmesi için ona eğitim hizmetleri veriyoruz. Öğrencilerimiz de, velilerimiz de bundan çok memnun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Genç Karne Heyecanını Evinde Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement