Erbakan, Tavşanlı'da Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Erbakan, Tavşanlı'da Partililer ile Bir Araya Geldi

Fatih Erbakan ve partililer, eski Refah ve Fazilet partilerinde Milletvekilliği yapan Ahmet Derin'i mezarı başında andı

23.06.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı ilçesinde, Saadet Partisi Baş Danışmanı Fatih Erbakan ve partililer, kapatılan Refah ve Fazilet partilerinde milletvekilliği yapan Ahmet Derin'i vefatının 11. yılında mezarı başında andı.

Daha sonra parti binasına geçen Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Derin'in, milli görüş içinde, Necmettin Erbakan ile ilk yola çıkan kişilerden olduğunu söyledi.

Necmettin Erbakan ve Derin'in insanlığın kurtuluşu için çalıştıklarını belirten Erbakan, şunları kaydetti:

"Ahmet Derin ağabeyimiz Erbakan hocamızla birlikte en ağır şartlarda, en zor zamanlarda kutlu bir davanın temsilcileri olup bize öncülük etti. Yürüyeceğimiz yolu bize onlar açtı. Onların milli görüş davasına hizmet ettiği yıllarda kınamalar, engellemeler, saldırılar, haksızlıklar, hor görmeler, hakir görmeler mahkemeler, iddianameler, parti kapatmalar her biri yağmur gibi yağıyordu. Bizler de inşallah onların arkasından Ahmet Derin'in hemşehrileri ve evlatlarıyla birlikte adil ekonomik düzeni, faizsiz ekonomik düzeni fiilen gerçekleştireceğiz. Böylece dünyadaki sömürüyü ortadan kaldıracağız. Allah, onlardan devraldığımız bayrağı en güzel bir şekilde taşımayı nasip etsin." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erbakan, Tavşanlı'da Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement