Erol Buz ÇTSO Meclis Üyeliğine Yeniden Aday - Son Dakika
Yerel

Erol Buz ÇTSO Meclis Üyeliğine Yeniden Aday

Erol Buz ÇTSO Meclis Üyeliğine Yeniden Aday

Erbuz ve Erma şirketlerinin sahibi Erol Buz, Çerkezköy TSO seçimlerinde 4. Meslek Grubu'ndan meclis üyeliğine aday oldu.

24.01.2013 10:06  Güncelleme: 14:18

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nin tanınmış iş adamlarından Erbuz ve Erma şirketlerinin sahibi Erol Buz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 4'ncü Meslek Grubu'ndan meclis üyeliğine adaylığını açıkladı.

Bir dönem ÇTSO çatısı altında meclis üyesi olarak görev yapan Erol Buz, yeniden meclis üyeliği için kolları sıvadı. Kapaklı'daki işyerinde dün saat 13.00'da 4.Meslek Grubu'nda yer alan iş adamlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Erol Buz'a iş adamlarından tam destek çıktı.

23 Şubat Cumartesi yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde meclis üyeliğine adaylığını açıklayan Erol Buz, tüm üyelerin oylarına talip olduğunu söyledi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda son dönemler yaşanan kavga ve gerginliklerin Oda imajını sarstığını kaydeden Erol Buz, "Bizler de 4.Meslek Grubu'ndaki üye arkadaşlarımızın desteği ile bu yola çıktık. Üyelerimizin göstereceği teveccüh ile Oda'da faydalı çalışmalar gerçekleştireceğiz." Dedi.

Erol Buz, 4.Meslek Grubu'nda yer alan iş adamlarının şahsına verdiği desteğe teşekkür ederek "Üye arkadaşlarımızın tüm oylarına talibiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün bizlere katkı sağlayacak isimler çoğalıyor, bu da bizleri mutlu ediyor." Diye konuştu.

24.01.2013 09: 40: 36

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erol Buz ÇTSO Meclis Üyeliğine Yeniden Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement