Erzurum'a Yılın İlk Karı Yağdı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'a Yılın İlk Karı Yağdı

Erzurum'da gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor.

22.11.2017 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde okul ve iş yerlerine giden vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Erzurum'da, karla kaplanan araçlarını temizleyen vatandaşlar erken saatlerde yollara çıkarken, okula giden öğrenciler ise yılın ilk karıyla karşılaşınca kar topu oynamanın tadını yaşadı.

Kar yağışının ardından bazı vatandaşlar ilk karla özçekim yaparken, bazı vatandaşlar ise kar yağışı altında işlerine gitmeye çalıştı.

Belediyeye ait ekip çalışanları, kar küreme çalışmalarını sürdürürken "10 kilo kar 1 lira" diyerek işlerini eğlenceye dönüştürdüler.

Kar temizleyicisi Gökhan Demirel, yılın ilk kar yağışının güzel olduğunu ve Erzurum'a yakışanın da kar olduğunu söyledi.

Erzurum'un kış memleketi olduğunu belirten Demirel, "Bu yıl kar geç geldi ama iyi geldi, güzel geldi. Karın temizleme işi de bize düştü. Millet ilk karın keyfine bakarken biz de bu işin cefasını çekiyoruz." dedi.

Vatandaşlardan Eray Dileroğlu, "Erzurum bu sene karla geç tanıştı. Uzun süredir bekliyorduk, geç kaldı ama pir yağdı. Kar Erzurum'a yakışıyor. Memleketin genelinde kar yağışı da etkili ama Erzurum kara ve soğuğa alışık bir kent ve kar şehrimizi de yakışıyor." ifadelerini kullandı.

Erzurum\'a Yılın İlk Karı Yağdı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'a Yılın İlk Karı Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement