İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı

Erzurum'da kaçırdıkları kızın kafasını kırdıkları gerekçesiyle iki aşiret arasında kavga çıktı. Polis kavgaya TOMA aracı ile müdahale etti. Olayda 2'si polis 17 kişi yaralandı.

27.05.2018 20:30  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da iki aşiret arasında kız kaçırma meselesi yüzünden kavga çıktı. İftar saatinde başlayan kavgaya polis TOMA aracı ile müdahale etti. Olayda 2'si polis 17 kişi yaralandı.

KAÇIRDIKLARI KIZIN KAFASINI KALDIRIM TAŞIYLA KIRDIKLARI İLERİ SÜRÜLDÜ

İftar saatinde Erzurum'un Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi Semtinde meydana gelen olayda, kaçırdıkları kızın kafasını kaldırım taşıyla kırdıkları ileri sürülen aile fertleriyle kız tarafı arasında taşlı sopalı, silahlı kavga çıktı.

İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı

KAVGAYA 200 KİŞİ KARIŞTI, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

200'e yakın kişinin karıştığı kavgada mahalle savaş alanına döndü. Adeta meydan muharebesinin yaşandığı kavgaya ilk müdahale eden iki polis yaralandı. Sol bacağı kırılan ve kafasından yaralanan 2 polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı

ÇEVİK KUVVET VE TAKVİYE POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve takviye polis ekipleri sevk edildi. Yoldan geçen araçların da kurşunların hedefi olduğu kavgada polis TOMA ile müdahalede bulundu.

İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı

2'Sİ POLİS 17 KİŞİ YARALANDI

2'si polis toplam 17 kişinin yaralandığı olayda çok sayıda şahıs gözaltına alındı. Gerilimin devam ettiği mahallede polis geniş güvenlik tedbiri aldı.

İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2\'si Polis 17 Yaralı

Son Dakika Güncel İki Aşiret Birbirine Girdi, Ortalık Savaş Alanına Döndü: 2'si Polis 17 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Ragnar: gunumuz akape turkiyesi 9 22 Yanıtla
  • Numbia: Neyse ki müslüman bir ülkeyiz içimiz rahat. 10 18 Yanıtla
    abayram: SURİYELİLER BU ÜLKEYE BELA OLUYOR 3 2 Erdem: Salak salak konusma dinle nealakasi var bunun.. 2 0 Numbia: Ciddi anlamda hiç bir dine inanmayan insanların böyle bir şey yaptığını gördünüz mü ? Ben görmedim, genelde eğitimle, kendilerini geliştirmekle vs. uğraşıyorlar. Böyle boş beleş yobaz teröristliği yapmıyorlar. 0 0
  • MEMLEKET SEVDALISI: n olucak memlekette hak hukuk adalet kalmadıki ülkeyi aşiretler dergahlar tarikatlar şeyhler yönetiyor her kes kendi adaletini uyguluyor memlekette insanlık ölmüş bitmiş bu ülke bu insanlar böylemiydi verin makarnayı kömürü yobazlara alın oyları n olucak memleketi bu duruma getirdiler ülkede doğru dürüst olan birşey kalmadı bir milletvekili bile müslümanım diyor gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor n olucak ülkede din iman ayaklar altında bunlarıda alkışlıyorlar vatan haini dolu ülke 7 9 Yanıtla
    Hasan Hüseyin: Müfteri ve alçaksın. Okumadan bilmeden kin kusuyorsun. Din düşmanlığı yapıyorsun. Olayın dergahla dinle ne alakası var. Neymiş müslümanım diyormuş yalan söylüyormuş... Sen iftira atıyorsun. Belki müslüman değilsin ama müslümana hakaret etme hakkını nerden alıyorsun zeka fukarası. hatta "zekasız"sın. 9 3 ercisli: senmisin memleket sevdalısı ayrımcı yobaz. sizden olmayanı sevme dışla sonra ben memleket sevdalısıyım diye çık ortaya yaz. sizin gibilerin sonu 24 haziranda son bulacak istenmiyorsunuz artık 0 1
  • a: yobaz cahil geri kalmış insanlar topluluğu 9 2 Yanıtla
  • VANLI: Kimseyi beğenmeyen,kibirli Erzurumlular İZLEYİN ! 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement