Erzurum Halk Otobüsünde Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Halk Otobüsünde Can Pazarı

Halk otobüsünde can pazarıPASİNLER İlçesi'nden Erzurum'a gelen özel halk otobüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine refüjdeki ağaç ve direkleri parçalayarak karşı seride geçti ve yan yattı.

08.06.2017 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk otobüsünde can pazarı

PASİNLER İlçesi'nden Erzurum'a gelen özel halk otobüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine refüjdeki ağaç ve direkleri parçalayarak karşı seride geçti ve yan yattı. Can pazarının olduğu kazada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 13.10 sıralarında Erzurum- Kars karayolunun Paşapınarı Mevkii'nde meydana geldi. Pasinler İlçesi'nden Erzurum'a gelmek için Metin Akın yönetimindeki 25 BB 552 plakalı Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsü, Erzurum girişinde kaza yaptı. Sürücü Akın'ın direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine otobüs refüjdeki ağaç ve elektirk direklerini kırarak karşı şerite geçti. Karşı şeritin boş olduğu sırada olan kazada otobüs yan yatarak durabildi. Can pazarının görüldüğü kazaya ilk müdaheleyi çevreden geçen sürücüler yaptı. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralananları ambulanslarla Erzurum'daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılarda durdumu ağır olan ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi, öldü.

Kaza nedeniyle yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatılan yol halk otobüsünün çekilmesi ve yolun temizlenmesi ile birlikte yeniden ulaşıma açıldı. Yan yatan otobüsün çekici ile düzeltilmesi sonucu içersinden düşen yaralılara ait eşyalar polisler tarafından otobüsün içerisine, cep telefonu ve gözlük gibi eşyalar ise bir poşete konularak götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Erzurum Halk Otobüsünde Can Pazarı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Halk Otobüsünde Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement