Esenler Belediyesi, İlçedeki Tüm Okullara Toplam 42 Ton Temizlik Malzemesi Dağıttı. - Son Dakika
Güncel

Esenler Belediyesi, İlçedeki Tüm Okullara Toplam 42 Ton Temizlik Malzemesi Dağıttı.

Esenler Belediyesi, İlçedeki Tüm Okullara Toplam 42 Ton Temizlik Malzemesi Dağıttı.

Ercan'dan sonra konuşan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da, her yıl eğitim öğretim yılı başlangıcında ilçedeki öğrencilere defter dağıtan Esenler Belediyesi'nin şimdi de okullara temizlik malzemeleri verdiğine dikkat çekerek, 'Bizler bu ülkenin geleceği adına yapılan en iyi yatırımın öğrenciler olduğunu çok iyi biliyoruz' dedi.

20.12.2013 17:53

Ercan'dan sonra konuşan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da, her yıl eğitim öğretim yılı başlangıcında ilçedeki öğrencilere defter dağıtan Esenler Belediyesi'nin şimdi de okullara temizlik malzemeleri verdiğine dikkat çekerek, 'Bizler bu ülkenin geleceği adına yapılan en iyi yatırımın öğrenciler olduğunu çok iyi biliyoruz' dedi. Özkan, Esenler'de derslik sayısının artmasıyla birlikte okullara yapılan yatırımların da kat ve kat arttığını belirttikten sonra konuşmasını tamamladı. EKSİKLİKLER GİDERİLECEK Tören, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun konuşmasıyla devam etti. Belediye Başkanı Göksu, yaklaşık 1 ay önce Yunus Emre İlkokulu'na yaptığı bir ziyareti hatırlatarak konuşmasına başladı. Ziyarette okul aile birliklerinin temizlik malzemeleri ihtiyacı konusunda kendisinden yardım istediğini dile getiren Göksu, bugün onlara verdikleri yeri getirdiğini belirtti. Belediye Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda okulların temizlik malzemesi ihtiyacı karşılayacaklarını anlatan Göksu, yaklaşık 250 milyara mal olan 42 tonluk temizlik malzemesini okullara dağıtacaklarını söyledi. Okulların temizliğini de üstlenmek istediklerini anlatan Göksu, bu konuda çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İlçedeki bütün okulların fiziki ihtiyaçlarını da tespit ettiklerini ifade eden Göksu, bu eksikliklerle ilgili bir ihale yapacaklarını ve okulların eksikliklerini gidereceklerini vurguladı. Esenler'deki tüm okulların bahçelerini de yumuşak zemin yapmak istediklerini dile getiren Göksu, 'Çocuklar okullarının bahçelerinde doya doya oynasınlar istiyoruz' dedi. ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Esenler'deki derslik sayısının bin 250'ye ulaştığına dikkat çeken Göksu, Tuna Mahallesi'ndeki Eğitim Vadisi projesinin tamamlanmasından sonra bu sayının bin 550'ye ulaşacağını söyledi. Çocuklara en iyi eğitim fırsatının sunulması gerektiğini belirten Göksu, Esenler Belediyesi olarak bu konuda üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacaklarını kaydetti.

'Hiçbir başarının yerini hiçbir mazeret tutamaz' diyen Göksu, ' Esenler'deki çocuklarımızı en iyileriyle buluşturmak zorundayız. Hepimiz bunu toplumsal seferberlikle birlikte yapacağız. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe birlikte hazırlayacağız' dedi. Göksu, konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan'a 42 ton temizlik malzemesinin çekini takdim ettikten sonra okul aile birliği üyeleri ve okul müdürleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenler Belediyesi, İlçedeki Tüm Okullara Toplam 42 Ton Temizlik Malzemesi Dağıttı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement