Eski Mezunlar Etkinlikte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Eski Mezunlar Etkinlikte Bir Araya Geldi

Trabzon Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü ile bir araya geldi.

02.09.2018 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü ile bir araya geldi.

Trabzon Merkez Fen Lisesi adıyla eğitim öğretime devam eden lisenin eski mezunlarını, Trabzon Lisesi Pilav Günü etkinliği buluşturdu. Okul bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Okul Müdürü Tuncay Beşel, yaptığı konuşmada, 1887 yılında kurulan okulun tarihi geçmişiyle kurumsal bir kültüre sahip olduğunu ifade ederek, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri etkinliğe bu yıl da çok sayıda mezun öğrencinin katıldığını söyledi.

Beşel, okulun kendisine has bir disiplin anlayışı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Okulumuzda yetişen ve ülkemize hizmet eden başbakan, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, akademisyenler, iş adamları, sanatkarlar ile spor adamlarıyla okulumuz, önemli bir tarihi geçmişe sahiptir. Bu mezunlarımızı da unutmamak ve hatırlamak gerekirdi. Bu kapsamda gelecekle bağ kurabilmek amacıyla güzel bir etkinlik düzenledik. Yıllar önce mezun olan öğrencilerimizle bir araya geldik aynı zamanda yıllardır birbirini görmeyen sınıf arkadaşlarının da bir araya gelmesini sağladık. Önümüzdeki dönemlerde de öğrencilerimizin başarılarıyla okulumuzun adını daha güzel şekilde duyurmak istiyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Mezunlar Etkinlikte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement