Eskişehir - Minibüsün Çarptığı At Telef Oldu, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - Minibüsün Çarptığı At Telef Oldu, 2 Kişi Yaralandı

Eskişehir - Minibüsün Çarptığı At Telef Oldu, 2 Kişi Yaralandı

Minibüsün çarptığı at telef oldu, 2 kişi yaralandı Eskişehir'de çevreyolunda seyir halindeki minibüs önüne çıkan bir ata çarptı.

11.11.2015 11:40

Minibüsün çarptığı at telef oldu, 2 kişi yaralandı

Eskişehir'de çevreyolunda seyir halindeki minibüs önüne çıkan bir ata çarptı. Kazada at telef olurken minibüs sürücüsü Erhan Savak ile yanında oturan İbrahim Uçaş yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Şarhöyük Mahallesi Çevreyolu Şeker köprüsü üzerinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Erhan Savak yönetimindeki 26 TU 633 plakalı minibüs önüne çıkan başıboş bir ata çarptı. Kazada Erhan Savak araç içerisinde sıkıştı, yanında oturan arkadaşı İbrahim Uçaş da ağır yaralandı. Savak kaza yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Yaralılar 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Minibüsün çarptığı at ise yol ortasında telef oldu. At, belediye görevlileri tarafından kepçeyle kaldırılarak götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada belediye yetkilileri, kazanın meydana geldiği yerde sürekli başıboş atların dolaştığını, son bir hafta içerisinde iki kez bu atlarla ilgili denetim yaptıklarını, sahiplerine de ceza kesildiğini söyledi. Bir yetkili yapılan çalışmalara rağmen at arabalarında koşturulan atların sahipleri tarafından sürekli olarak otlanmaları için çevre yolu kenarına bırakıldığını, bunun da kazalara yol açtığın belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - Minibüsün Çarptığı At Telef Oldu, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement