Evlilik Programlarına Son Veren Esra Erol, Oyunculuğa Göz Kırptı - Son Dakika
Magazin

Evlilik Programlarına Son Veren Esra Erol, Oyunculuğa Göz Kırptı

Esra Erol, katıldığı bir programda kariyer planlarıyla ilgili itiraflarda bulunurken, oyunculuğa adım atacağının sinyallerini verdi.

19.03.2017 11:57  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlilik programları üzerine yapılan tartışmalara dayanamayan Esra Erol, son programında gözyaşları içerisinde açıklamalar yapmış, dikkatleri üzerine çekmişti. 10 senedir yaptığı işin son bulacak olmasıyla, Esra Erol'un yeni durağı merakla beklenir oldu. Erol, katıldığı bir programda kariyer planlarını açıkladı.

"İÇİMDE BÜYÜK BİR İSTEK VAR"

Esra Erol, Danilo Zanna'nın Youtube'da sunuculuğunu yaptığı programın konuğu oldu. Danilo'nun "Seni bir filmde görmek isterim" cümlesi üzerine heyecanını ve mutluluğunu gizleyemeyen Esra Erol "Şimdiye kadar gelen tekliflere hep 'hayır' diyordum. Ama şu anda içimde büyük bir istek var. Tabii ki yapabilir miyim, öyle bir yeteneğim var mı bilmiyorum" dedi.

Evlilik Programlarına Son Veren Esra Erol, Oyunculuğa Göz Kırptı

OYUNCU ARKADAŞINA SİTEM ETTİ

Yakın arkadaşım dediği Gupse Özay'a seslenen Erol "İnsanın en yakın arkadaşı hem senarist olacak, hem yazar olacak, hem film çekecek , hem de rol vermeyecek. Bu nasıl şey!" cümlesiyle yakın arkadaşına espri dolu bir mesaj gönderdi.

Evlilik Programlarına Son Veren Esra Erol, Oyunculuğa Göz Kırptı

Son Dakika Magazin Evlilik Programlarına Son Veren Esra Erol, Oyunculuğa Göz Kırptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement